Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #1 Bayrağıdır böyle aslında çok önceden açacaktım konuyu ama kısmet olmamıştı. Böyle yapmıştım ayarları, nasıl sizce bir sorun olur mu? Dosya Ekleri IMG_20220325_215755.jpg 131,5 KB · Görüntüleme: 56 IMG_20220325_215745.jpg 154,4 KB · Görüntüleme: 53
Bayrağıdır böyle aslında çok önceden açacaktım konuyu ama kısmet olmamıştı. Böyle yapmıştım ayarları, nasıl sizce bir sorun olur mu?
M Mr. Edri Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Alanya 25 Mart 2022 #2 Fotoğrafta işlemci soğutucu ve kasa fanı değerleri var? Ekran kartı fanını mı oraya bağladınız? Artı 0 Eksi
KS KS Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #3 Mr. Edri dedi: Fotoğrafta işlemci soğutucu ve kasa fanı değerleri var? Ekran kartı fanını mı oraya bağladınız? Genişletmek için tıkla... Ne dediğinizi anlamadım bağlandığı yeri değiştirmedim aldığım gibi. Mr. Edri dedi: Fotoğrafta işlemci soğutucu ve kasa fanı değerleri var? Ekran kartı fanını mı oraya bağladınız? Genişletmek için tıkla... Mr. Edri dedi: Fotoğrafta işlemci soğutucu ve kasa fanı değerleri var? Ekran kartı fanını mı oraya bağladınız? Genişletmek için tıkla... Bu işlemci ise işlemci olarak yorumlar mısınız ekran kartı değil ise bilmiyorum çünkü. Artı 0 Eksi
Mr. Edri dedi: Fotoğrafta işlemci soğutucu ve kasa fanı değerleri var? Ekran kartı fanını mı oraya bağladınız? Genişletmek için tıkla... Ne dediğinizi anlamadım bağlandığı yeri değiştirmedim aldığım gibi. Mr. Edri dedi: Fotoğrafta işlemci soğutucu ve kasa fanı değerleri var? Ekran kartı fanını mı oraya bağladınız? Genişletmek için tıkla... Mr. Edri dedi: Fotoğrafta işlemci soğutucu ve kasa fanı değerleri var? Ekran kartı fanını mı oraya bağladınız? Genişletmek için tıkla... Bu işlemci ise işlemci olarak yorumlar mısınız ekran kartı değil ise bilmiyorum çünkü.
M Mr. Edri Hectopat Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Çözümler 5 Yer Alanya 25 Mart 2022 #4 Paul Walker dedi: Ne dediğinizi anlamadım bağlandığı yeri değiştirmedim aldığım gibi. Bu işlemci ise işlemci olarak yorumlar mısınız ekran kartı değil ise bilmiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Otomatikteyken bir sorun yoksa standart ayarlara çekin derim. Ayarlara gelirsek fanı ve sıcaklıkları bilmediğimden tam yerinde bir yargı veremiyorum ama iyi gibi. Artı 0 Eksi
Paul Walker dedi: Ne dediğinizi anlamadım bağlandığı yeri değiştirmedim aldığım gibi. Bu işlemci ise işlemci olarak yorumlar mısınız ekran kartı değil ise bilmiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Otomatikteyken bir sorun yoksa standart ayarlara çekin derim. Ayarlara gelirsek fanı ve sıcaklıkları bilmediğimden tam yerinde bir yargı veremiyorum ama iyi gibi.
st_140523 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 4.052 Çözümler 51 25 Mart 2022 #5 Paul Walker dedi: Ne dediğinizi anlamadım bağlandığı yeri değiştirmedim aldığım gibi. Bu işlemci ise işlemci olarak yorumlar mısınız ekran kartı değil ise bilmiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Şu an 2. görseldeki ekran işlemci fan hızı, ekran kartına OC yapmak için MSI Afterburner kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Paul Walker dedi: Ne dediğinizi anlamadım bağlandığı yeri değiştirmedim aldığım gibi. Bu işlemci ise işlemci olarak yorumlar mısınız ekran kartı değil ise bilmiyorum çünkü. Genişletmek için tıkla... Şu an 2. görseldeki ekran işlemci fan hızı, ekran kartına OC yapmak için MSI Afterburner kullanabilirsiniz.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.713 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mart 2022 #6 Böyle kullanıyorum ben. Artı 0 Eksi
KS KS Paul Walker Kilopat Katılım 15 Mayıs 2021 Mesajlar 5.623 Makaleler 2 Çözümler 18 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2023 #7 Burayı nasıl ayarlamalıyım? Artı 0 Eksi