Çözüldü 1050 Ti PUBG RAM sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

shell32.dll

Megapat
Merhaba, sistemimi aşağıda belirttim. Sorunum şu ki: Oyun (pugb) içerisinde 8 GB RAM'in maksimum 3GB'ını kullandığını görüyorum. Ama YouTube üzerinden izlediğim videolarda RAM kullanımı 7GB'larda geziyor. Sorun nerede?
  • MSI B350M GAMING PRO.
  • Gigabyte G1 Gaming GTX1050 Ti.
  • AMD Ryzen 3 1300X.
  • 8 GB 2666 MHz DDR4 RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O değer 1050 Ti'ın kullanmış olduğu VRAM değeri. Endişenilecek bir durum yok, oyun esnasında ayarlamış olduğunuz grafik ayarlarına göre 4 GB'a kadar çıkabilir. Bilgisayarınızdaki ana bellek kullanımını görmek için, donanım izleme ayarlarında FPS değerinin bir üst kısmında RAM kutucuğu olması lazım. O ayarı aktif hale getirirseniz, bellek kullanım değerini görebilirsiniz.
muhtemelen 3 gb değer vram kullanımıdır sistem ram i değildir zaten windows 10 2 gb gibi bi miktar boşta iken kullanıyor .D

Buradaki "bellek kullanımı" değerinde maksimum 3GB alıyorum.

Dosya Ekleri

• ss.PNG
    15,6 KB · Görüntüleme: 73
O değer 1050 Ti'ın kullanmış olduğu VRAM değeri. Endişenilecek bir durum yok, oyun esnasında ayarlamış olduğunuz grafik ayarlarına göre 4 GB'a kadar çıkabilir. Bilgisayarınızdaki ana bellek kullanımını görmek için, donanım izleme ayarlarında FPS değerinin bir üst kısmında RAM kutucuğu olması lazım. O ayarı aktif hale getirirseniz, bellek kullanım değerini görebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…