Çözüldü 1050 Ti PUBG RAM sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

shell32.dll

Megapat
Merhaba, sistemimi aşağıda belirttim. Sorunum şu ki: Oyun (pugb) içerisinde 8 GB RAM'in maksimum 3GB'ını kullandığını görüyorum. Ama YouTube üzerinden izlediğim videolarda RAM kullanımı 7GB'larda geziyor. Sorun nerede?
  • MSI B350M GAMING PRO.
  • Gigabyte G1 Gaming GTX1050 Ti.
  • AMD Ryzen 3 1300X.
  • 8 GB 2666 MHz DDR4 RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
O değer 1050 Ti'ın kullanmış olduğu VRAM değeri. Endişenilecek bir durum yok, oyun esnasında ayarlamış olduğunuz grafik ayarlarına göre 4 GB'a kadar çıkabilir. Bilgisayarınızdaki ana bellek kullanımını görmek için, donanım izleme ayarlarında FPS değerinin bir üst kısmında RAM kutucuğu olması lazım. O ayarı aktif hale getirirseniz, bellek kullanım değerini görebilirsiniz.
Merhaba, sistemimi aşağıda belirttim. Sorunum şu ki: Oyun (pugb) içerisinde 8 GB RAM'in maksimum 3GB'ını kullandığını görüyorum. Ama YouTube üzerinden izlediğim videolarda RAM kullanımı 7GB'larda geziyor. Sorun nerede?
  • MSI B350M GAMING PRO.
  • Gigabyte G1 Gaming GTX1050 Ti.
  • AMD Ryzen 3 1300X.
  • 8 GB 2666 MHz DDR4 RAM.
muhtemelen 3 gb değer vram kullanımıdır sistem ram i değildir zaten windows 10 2 gb gibi bi miktar boşta iken kullanıyor .D

Buradaki "bellek kullanımı" değerinde maksimum 3GB alıyorum.

Dosya Ekleri

• ss.PNG
    ss.PNG
    15,6 KB · Görüntüleme: 73
Göndermiş olduğunuz ekran görüntüsündeki değer ekran kartı belleği gibi gözüküyor. Hemen aşağısında GPU clock hızı var, o bölüm ekran kartına ait olan değerlerin bir arada olduğu kısım. Yine de tam emin olmak için Afterburner ile oyun içi SS paylaşabilir misiniz?

O değer 1050 Ti'ın kullanmış olduğu VRAM değeri. Endişenilecek bir durum yok, oyun esnasında ayarlamış olduğunuz grafik ayarlarına göre 4 GB'a kadar çıkabilir. Bilgisayarınızdaki ana bellek kullanımını görmek için, donanım izleme ayarlarında FPS değerinin bir üst kısmında RAM kutucuğu olması lazım. O ayarı aktif hale getirirseniz, bellek kullanım değerini görebilirsiniz.

Son düzenleme:
Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı