1050 Ti sistem ekran gidip geliyor

Arkadaşlar bilgisayarımı televizyona bağlayarak kullanıyorum. Ekran 20 dakikada bir gidip geliyor. Siyah ekran oluyor 2 saniye sonra geliyor. Eskiden bir sorun yoktu. Son 1 yıldır böyle. Ekran kartım 1050 Ti, sizce TV'de mi bir sorun var yoksa ekran kartında mı?

I.

Ben de çözüm bulamadım kabloyu değiştireceğim yakında.

Kendi sorunumu bir PC tamircisi arkadasla konustum ekranin videosunu cekip attim oda bana sorunun sadece cozunurluk sorunu oldugunu soyledi.
Cozunurlugu NVIDIA denetim merkezinden yaninda parantez icinde "onerilen" yazani ayarlamanizi tavsiye ederim. Ekran boyutunuz ne ise cozunurlugu o sekilde ayarlamalisiniz. Yani 720P, 1080P gibi ayarlari kullanmayin. Ornek veriyorum benim kullandigim TV "3840X2160P @ 60 Hz" cozunurluge sahip ve NVIDIA denetim masasinda "3840X2160P ( onerilen )" seklindeki cozunurlugu ayarladim. Daha sonra "masaustu boyutunu ve konumunu ayarla" kismindan "olceklendirme yok" secenegini tiklarsaniz eger tum cozunurluk ayarlarini masaustune gore uyarlayacaktir.
Aylardir cozum bulamadigim ekran kapanma sinyal yok deyip tekrar acilmasina bu kisir dongu sorunuma bu sekilde cozum bulmustum denemenizi tavsiye edebilirim. Umarim sorununuz cozulur iyi gunler.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı