1050 Ti sistem FPS Drop problemi

teeemoooo

Decapat
İnternetten sistemimin özellikleriyle oynanan bir oyun görüyorum. Oyunda 60-70 FPS alınabiliyor. Bahsettiğim oyun da Sekiro. Ben indirdiğimde ise 30-40 FPS civarı ve arada gelen 10 saniyelik FPS Drop. Bir şeyi mi temizlemem veya onarmam mı lazım? Driver güncellemesini de yapıyorum. Merak edenler için sistemim:

GTX 1050 TI 4 GB OC Edition.
8 GB RAM.
RYZEN 3 2200G.
ASUS PRIME B450M-K.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar.
Ekran kartınız aynı diye FPS değerleriniz'de aynı olacak diye bir şey söz konusu değil.
Oynadığınız oyun belki RAM üzerinden oynanabilen bir oyundur yani çoğu işlemi RAM üstleniyor'dur.
Belkide işlemci üzerinden'de alıyor olabilir.
Yani tek ekran kartınızın aynı olması aynı FPS değerlerini alacağınız anlamına gelmez.

Merhabalar.
Ekran kartınız aynı diye FPS değerleriniz'de aynı olacak diye bir şey söz konusu değil.
Oynadığınız oyun belki RAM üzerinden oynanabilen bir oyundur yani çoğu işlemi RAM üstleniyor'dur.
Belkide işlemci üzerinden'de alıyor olabilir.
Yani tek ekran kartınızın aynı olması aynı FPS değerlerini alacağınız anlamına gelmez.
Kastım sadece ekran kartından değil. Aynı sistemimin özellikleriyle oynanan bir oyun. Moderatör onu ekran kartı FPS Dropu diye düzenlemiş.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı