Oynayamazsınız. 1050 Ti sahibi arkadaşlardan linç yememek için düzenleme yapıyorum. Oynarsınız 144 Hz'de oynarsınız. Her şekilde oynatır. Nedense o emojileri atanların imzasında 1050 Ti Facebook kapak fotoğrafı gibi durmuş. (!)Arkadaşlar Ryzen 5 1600 işlemcim var, yeni GTX 1050 Ti aldım. Bunlarla yeni nesil Bannerold gibi, AC Odyssey, AC Valhalla gibi RDR2 tarzı oyunları oynayabilir miyim?
Çamur gibi görüntüsü olacak hocam. 40-50 FPS limitini bile zor geçicek. Oyun akıcı olmayacaktır. Oynanır teorik olarak ancak pratik olarak hayır.Saydıklarının hepsini Low da oynarsın.
Çamur gibi görüntüsü olacak hocam. 40-50 FPS limitini bile zor geçecek. Oyun akıcı olmayacaktır. Oynanır teorik olarak ancak pratik olarak hayır.
Öncelikle videolardaki refresh rate tamamen aldatıcı bunu bir kafanıza yazın. Arkadaşın mağdur olmasını istemiyorum. Elbette yüklesin ama özellikle 144 Hz bir monitörü varsa acı çekecek.Saydıklarının hepsini Low da oynarsın.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.