1050 Ti sistem hangi oyunları açar?

Arkadaşlar Ryzen 5 1600 işlemcim var, yeni GTX 1050 Ti aldım. Bunlarla yeni nesil bannerold gibi, AC Odyssey, AC Valhalla gibi RDR2 tarzı oyunları oynayabilir miyim?

Bende GTX 1050 Ti var çoğu oyunu oynuyorum. Ama dediğin oyunlar biraz kasabilir. OC yaparsan belki biraz daha kasma azalabilir.
 
Arkadaşlar Ryzen 5 1600 işlemcim var, yeni GTX 1050 Ti aldım. Bunlarla yeni nesil Bannerold gibi, AC Odyssey, AC Valhalla gibi RDR2 tarzı oyunları oynayabilir miyim?
4 gün önce Outer Worlds'u bitirip Valhalla'ya başladım. 1050ti ile Medium-High karışık sıkıntısız oynuyorum. FPS ne kadar hiç bakmadım ama oyunda akıcılığa engel bir durum ile hiç karşılaşmadım.
 
4 gün önce Outer Worlds'u bitirip Valhalla'ya başladım. 1050ti ile Medium-High karışık sıkıntısız oynuyorum. FPS ne kadar hiç bakmadım ama oyunda akıcılığa engel bir durum ile hiç karşılaşmadım.
Hocam bu tamamen göz ile alakalı bir durum. 144 Hz monitörde 144 FPS oyun oynamaya alıştıktan sonra 50 FPS oyun oynarsanız. O oyunu oynayabilmek size aşırı zor gelir. 1050 Ti çok farklı versiyonları mevcut. Arkadaşın elinde OC edition bir model varsa ve soğutması iyiyse sorun yaşamaz belkide. Giriş seviyesi tek fanlı bir 1050 Ti zorlanacaktır. Elbette AC Valhalla RDR gibi oyunlarda çok iyi bir setup yoksa 90 FPS üzerine zaten çıkamıyorsunuz orta seviye ile (ultra ayarlar için) ancak o yenileme hızı 60'ın üzerine çıktığında verdiği akıcılık hissi cidden tatmin edici.
 
Hocam bu tamamen göz ile alakalı bir durum. 144 Hz oyun oynamaya alıştıktan sonra 50 FPS oyun oynarsanız. O oyunu oynayabilmek size aşırı zor gelir. 1050 Ti çok farklı versiyonları mevcut. Arkadaşın elinde OC edition bir model varsa ve soğutması iyiyse sorun yaşamaz belkide. Giriş seviyesi tek fanlı bir 1050 Ti zorlanacaktır.
Olabilir. 2018den beri aynı laptopla oynadığım için farklı ekran tecrübesi yaşamadım. Ben sadece şuan oynarkenki izlenimlerimi paylaşıyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı