1050 Ti sistem Hiçbir oyun akıcı değil

Makaleler
3
Selamlar arkadaşlar. Anakartım ASUS H110M-K 2133 MHz, RAM'im 8 GB 3000MHz Corsair, ileriye dönük almıştım. Bir de monitörüm 75 Hz 1 ms ve FPS'im Valorant ve CS:GO'da 75 üstünde olmasına rağmen oyunum akıcı değil. Sizce neden oyunum akıcı değil?

Ekran kartı: ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti.
İşlemci: G4560.
Harddisk'in ne olduğunu bilmiyorum belki sorun onda da olabilir. SSD yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşük FPS hissi genelde HDD veya RAM'den kaynaklı olur.
KMS ben PC'yi ilk aldığım zamanlar biraz bakınıp kurmuştum. Sonra süresi bitti sanırım. Driver Booster kullanmamalı mıyız? Böyle mi sıfırlamalıyım yoksa ISO dosyası indirip mi sıfırlamalıyım?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sakın kullanma o yüzden format attım.

Selamlar arkadaşlar. Anakartım ASUS H110M-K 2133 MHz, RAM'im 8 GB 3000MHz Corsair, ileriye dönük almıştım. Bir de monitörüm 75 Hz 1 ms ve FPS'im Valorant ve CS:GO'da 75 üstünde olmasına rağmen oyunum akıcı değil. Sizce neden oyunum akıcı değil?

Ekran kartı: ASUS ROG STRIX GTX 1050 Ti.
İşlemci: G4560.
Harddisk'in ne olduğunu bilmiyorum belki sorun onda da olabilir. SSD yok.

Biraz geç cevap yazdım farkındayım. İşlemci biraz sorun çıkarıyor olabilir küçük bir darboğaz falan. İşlemciye yüklenen oyunlarda bu darboğaz artar. Ben 1300X-1050 Ti kullanıyorum, bende de oluyor. Afterburner açıp kart ve işlemci değerlerini atar mısınız?

8 gb ram takviyesi ile birlikte tavsiyem 480 gb bir ssd satın alıp windows'u onun üzerine kurmanız.Bir de işlemciyi minimum ryzen 5 1600 af ya da ryzen 3 3300x ile güçlendirdikten sonra hiçbir sorununuz kalmaz.

8 gb ram takviyesi ile birlikte tavsiyem 480 gb bir ssd satın alıp windows'u onun üzerine kurmanız.Bir de işlemciyi minimum ryzen 5 1600 af ya da ryzen 3 3300x ile güçlendirdikten sonra hiçbir sorununuz kalmaz.
Corsair 8gb 3000mhz Ram'im var. Anakartım ASUS h110m-k. 2 Ram slotu var ama şuanki Ram'im kalın olduğu için 2. Ram sığmayacak :D. O yüzden takamıyorum.

Sistem mükemmel çalışması gerek. Akıcı değil hissi, bende hiç olmadı.

Ama tüm dosyalarını yedekleyin ve Microsoft'un sitesinden İSO indirip UEFİ olarak yazdırın. Formatı atın. İnternette çok fazla rehber mevcut.

Bu en basit ve en ucuz yöntem. Eğer bu şekilde çözülmez ise donanımsal bir sorundur.

Sürücüler için ek programa gerek yok. Windows kendisi çekiyor. Sen istersen bütün güncellemeler yüklendikten sonra, üretici sitesinden (saçma sapan site değil. Üretici sitesinden) en son sürücüyü indirip yükleyebilirsin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı