Önceki mesajlarında RAM yükseltmeyi deneyin yazmışsın sende biliyorsun 8 GB RAM'in yetmediğini burada durduk yere tartışma çıkarmaya çalışıyorsun bir de yazdıkların birbiriyle uyuşsa...
Önceki mesajlarında RAM yükseltmeyi deneyin yazmışsın sende biliyorsun 8 GB RAM'in yetmediğini burada durduk yere tartışma çıkarmaya çalışıyorsun bir de yazdıkların birbiriyle uyuşsa...
Burada sorun FPS'in düşük olması değil ki konu sahibi zaten yüksek FPS alıyormuş sorun drop yemesi bunun kaynağı da belli 8 GB RAM'in yetmemesi. Windows 11'den 8.1'e geçince sorun düzelecek mi şimdi güldürme beni bir de ağır geliyor yazmış.
Burada sorun FPS'in düşük olması değil ki konu sahibi zaten yüksek FPS alıyormuş sorun drop yemesi bunun kaynağı da belli 8 GB RAM'in yetmemesi. Windows 11'den 8.1'e geçince sorun düzelecek mi şimdi güldürme beni bir de ağır geliyor yazmış.
Yaw Allah aşkına hocam 8 GB RAM yetmiyor siz bir 8 daha takın ne demek ! adam yarın gidip alıp takamiyacak ve bu 30 40 TL bir üründe değil ayrıca.
PUBG sistem özellikleri:
Ben itiraz edersin diye bir de test videosu atayım.
Lost Ark sistem özellikleri:
Güzel bir değerlendirme videosunu bulamadım ama okuyabiliyorsan gayetde yeterli.
Ya Allah aşkına hocam 8 GB RAM yetmiyor siz bir 8 daha takın adam yarın gidip alıp takamiyacak ve bu 30 40 TL bir üründe değil ayrıca.
PUBG sistem özellikleri: