1050 Ti sistem macOS Catalina'ya uyumlu mu?

neo0

Femtopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
CPU: Intel(R) Core(TM) i3-4130 CPU@3,40GHz
RAM: 16gb 1600MHz
SSD veya HDD modeli: WDC WDS120G1G0A 120GB ssd
GPU: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB
RAM
16GB DDR3 1600MHz
SSD veya HDD modeli
WDC WDS120G1G0A 120GB SSD
Ekran kartı
NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB
Anakart
Asus K30AD_M31AD_M51AD_M32AD
İşlemci
Intel Core i3-4130 CPU @ 3,40GHz
Bilgisayarıma macOS Catalina kurup kuramayacağımı merak ediyorum.

Catalina ile uyumlu değil, High Sierra deneyiniz.
Configi nerden bulabilirim peki hocam ? Konuyu açmadan önce birkaç defa denedim hocam ancak opencore ekranına geldiğimde seçenekler önüme geldi, ilk başta reset nvram yaptım ve yeniden başlatıldı daha sonra yine kurulum seçenekleri geldi, install high sierra seçeneğine bastığımda ise 1-2 saniye kadar bekletip "end setconsolemode" hatası verdi, defalarca denedim ancak sonuç aynı...

Son düzenleyen: Moderatör:
Burdaki İmaj ve sistemine uygun EFI ile deneyeceksin. GPU için HS sonrası sürümler'de denenebilir ama ilk aşamada HS deneyin. Kurulum'da sorun alırsan yeni konu aç va hata görsellerini ekle.

Burdaki İmaj ve sistemine uygun EFI ile deneyeceksin. GPU için HS sonrası sürümler'de denenebilir ama ilk aşamada HS deneyin. Kurulum'da sorun alırsan yeni konu aç va hata görsellerini ekle.
Hocam Kleyn'in imajlarını kullandım zaten, hem catalina için hem de high sierra için denedim. Ancak bahsettiğim gibi "end setconsolemode" hatasını verip yeniden başlattı bilgisayarı... işlemcime uygun olan config'i seçtim (sanırsam haswell işlemci grubuna giriyor.), config'i 2 defa değiştirip denedim belki yanlışlık vardır diye hatta birkaç defa imaj dosyasını da silip tekrar yükledim ancak sonuç yine aynı, acaba başka bir çözüm yolu yok mu? Belki kullandığım config.plist'de sorun vardır.

Anakartımdan kaynaklı bir sorun mu ? Çünkü verilen disable-enable opsiyonlarının bazıları benim BIOS'ta yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı