1050 Ti sistem oyun oynarken bir anda donuyor

Aurou

Picopat
Daha fazla  
League of Legends oynarken oyunum bir anda donuyor ve 20 30 saniye gelmiyor, kendine geliyor tekrar hareket etmek istediğimde ise tekrar donuyor. 150 250 FPS arası alıyorum ama donmasının sebebini hala çözemedim, yardımcı olursanız sevinirim. Bir çözüm bulamazsam format atacağım, bilgisayarı aldığımdan beri format atmadım. Yaklaşık 4 yıl oluyor bilgisayarı alalı.
Ekran kartı 1050 Ti 4 GB.
İşlemci i5 7500.
Anakart STRIX B250G GAMING.
RAM 8 GB 2400MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şansınız var ise temiz bir kurulum yaparak yeni bir sayfa açın.

Atmak istemiyorsanız ;

• Sürücülerin ve Windows'un güncel olduğundan emin olun.
  • Güç seçeneklerinden dengeli de veya işlemciniz ısınmıyorsa yüksek performansta olduğundan emin olun.
  • Virüs vs. bulaşma ihtimaline karşı Malwarebytes veya Kaspersky indirip kurun ardından tarama yaptırın.
  • Oyun ayarlarından onarmayı ve Hextech Onarım aracını deneyin.
Bunlar işinizi görmez ise ;

Yine çözülmezse temiz kurulum yapmanın zamanı gelmiştir. İyi forumlar 😝

Şunu da unutmuşum temizlik yaptırmayı da unutmayın. Uzun zamandır ellememiş gibisiniz. Özellikle termal macun değiştirin ve tozları alın.

Format ve temizlik gerekiyor.Windows'un güncel sürümünü indirip temiz bir format atarsanız sağlıklı olur. Fazla dosyanız yoksa iki senede bir format ve senede bir detaylı bir bakım şart.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı