F/P 1000 Mbps router önerisi

JustBT

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600
Ekran Kartı: RX 570 4Gb
Ram: 8x2Gb 3200Mhz
Evimde Superonline modemi var ama salondan odama Wi-Fi çekmiyor, telefon Wi-Fi'den düşüyor. Salonla odam arasında 2 duvar var sadece modemde sıkıntı var yüksek ihtimalle, bu yüzden router almayı düşündüm. F/P 1000 Mbps hız verebilecek bir router önerir misiniz?

Şunları buldum bakar mısınız?
Tp-Link Xiaomi

Son düzenleyen: Moderatör:
Evimde Superonline modemi var ama salondan odama Wi-Fi çekmiyor, telefon Wi-Fi'den düşüyor. Salonla odam arasında 2 duvar var sadece modemde sıkıntı var yüksek ihtimalle, bu yüzden router almayı düşündüm. F/P 1000 Mbps hız verebilecek bir router önerir misiniz?

Şunları buldum bakar mısınız?
Tp-Link Xiaomi

Bunu almanı öneririm eğer istersen cihaza OpenWrt kurup ana cihaz olarak da kullanabilirsin.

Bunu almanı öneririm eğer istersen cihaza OpenWrt kurup ana cihaz olarak da kullanabilirsin.

OpenWrt ne bilmiyorum ama bir araştırayım teşekkürler öneri için.

Hocam Bu router u alıp odama koyup kasaya geleni routera routerdan kabloyu da kasaya takmayı düşünüyorum. Kasa da ping sorunu veya internette yavaşlama olur mu araya router girince. Birde bu rooter 1000 mbps verir mi? internette vermez diyenler gördüm emin olamadım.

Son düzenleme:
OpenWrt ne bilmiyorum ama bir araştırayım teşekkürler öneri için.

Hocam bu router u alıp odama koyup kasaya geleni routera routerdan kabloyu da kasaya takmayı düşünüyorum. Kasa da ping sorunu veya internette yavaşlama olur mu araya router girince. Bir de bu rooter 1000 Mbps verir mi? İnternette vermez diyenler gördüm emin olamadım.

Kablosuz olarak cihazları birbirine bağlarsan vermez mesafe, sinyalin diğer cihazlardan etkilenmesi ve ana cihazın Wi-Fi hızından dolayı illa düşüş olacaktır ama bana göre rahat 600 mbit civarı alırsın.

Kablosuz olarak cihazları birbirine bağlarsan vermez mesafe, sinyalin diğer cihazlardan etkilenmesi ve ana cihazın Wi-Fi hızından dolayı illa düşüş olacaktır ama bana göre rahat 600 mbit civarı alırsın.
modemle routerı kablo ile bağlıcam bilgisayar ile routerı da kablo ile bağlıcam ping sorunu veya hızda düşüş olmaz değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı