1050 Ti sistem oyun oynarken reset atıyor

hasanerdnc

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar başıma yaklaşık 20 gündür bir sıkıntı geldi. Bilgisayarım oyun oynarken birden bire kendisini resetliyor bu bazen sürekli olduğu gibi bazende 1 saat oynasam da kapanmıyor. Isıları kontrol ettim işlemci sabit 55 60 oyunlarda ekran kartım da bu civarlarda. Dün tam bi virüs taraması yaptım virüs buldu temizledim ama sonuç değişmedi. Ne yapmam gerekiyor nerede bi sorun olabilir?
Edit: Ekran kartım GTX 1050Ti ve işlemci ise i3 6100.

Belki sorun diğer bileşenlerdedir. Hangi RAM'i kullanıyorsun? Güç kaynağın kaç watt?
Merhabalar, işler dolayısıyla yazamadım. Ram Corshair vengance 8gb ddr4 2300mhz ram ve Psu çok eski diyebilirim 400W bir PSU ve 400W verdiğinden bile emin değilim.

dün şunu denedim güç ayarlarından işlemci gücünü %95 e çekmemi söylediler. Dediklerini yaptım ve işe yaradı. Bu durumda sorun neyden kaynaklanıyor. İşlemci ısım gerçekten normal 60 ı geçmiyor. PSU olabilir mi ?

Günceldir. Arkadaşlar her türlü fikrinizi sunabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı