1050 Ti sistemde Batman Arkham Knight kasıyor

İşletim sistemi
Windows 11

thomasshelby_3

Hectopat
RAM
8 DDR4 3200MHz
Ekran kartı
GTX 1050 Ti
Anakart
B460M-A PRO - MSI
İşlemci
i5 10400F
Selam öncelikle ben GTX 1050 Ti GDDR5 4 GB, i5 10400F sistemini kullanıyorum ve bu sitemde Batman Arkham kngıht ı yüksek ayarlarda kasarak oynuyorum düşüğe alınca bile kasmalar oluyor (V-Sync kapalı) çok fazla videoya baktım ama çözüm bulamadım acaba bilen biri bana yardım edebilir mi? (oyun korsan değil)

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM olabilir. Ve oyunda kaplamalar falan geç gükleniyor mu?

V-Sync açın. Ekran kartı ve işlemci kullanımını inceleyebilirisin. NVIDIA Denetim masasında CPU ve GPU kullanımı otomatik değil GPU seçin.

Ekran kartınız günceldir diye varsayıyorum. Windows'un güncelliğine de bakabilirsiniz. Aklıma bunlar geldi şimdilik.

Resolution: 1920x1080
V-Sync: Off
Anti-Aliasing: Off
Texture Resolution: Low
Shadow Quality: Low
Level of Detail: Low
Interactive Smoke/Fog: Off
Interactive Paper Debris: Off
Enhanced Rain: Off
Enhanced Light Shafts: Off

\Steam\SteamApps\common\Batman Arkham Knight\BMGame\Config klasöründeki BmSystemSettings.ini dosyasını bulup açın. Max_FPS=30 satırındaki "30" değerini "120" yaparsanız, 30 FPS kilidinden kurtulursunuz.

Bunları uygulayarak oyundaki FPS değerlerinizi paylaşırmısınız.

RAM olabilir. Ve oyunda kaplamalar falan geç gükleniyor mu?

Hayır. Drop da yok sadece Batmobile sürerken ve havada süzülürken FPS 30'lara düşüyor.

Zaten onunla oynadım oyun genel olarak 53-60 FPS arası oynuyorum ama batmobile sürerken ve bazen şehirde gezerken 30'lara düşüyor.

İkisi de güncel. Teşekkür ederim

Anlamadım GTX 1050-TI'nin üzerine mi basmalıyım yoksa CPU'ya mı?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…