N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 22 Ocak 2024 #1 RAM 8 GB (8x1) 2400 Mhz DDR4 Kingston Ekran kartı GeForce GTX 1050 Ti Anakart B450M M2 Max İşlemci R5 4650g Eskiden GTA V oynarken medium ayarlarda 75 80 FPS civarlarında oynuyordum. Ne yapmalıyım?
Turgineer Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Kasım 2018 Mesajlar 11.447 Makaleler 15 Çözümler 64 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri --[Ekran Kartı]: GIGABYTE Radeon RX 6600 EAGLE 8 GB --[İşlemci]: AMD Ryzen 5500 --[RAM]: GoodRam 8GB IRDM PRO 3600MHz CL18 DDR4 [2x8] --[Anakart]: GIGABYTE B450M K --[NVMe SSD] Kingston NV2 1 TB --[Monitör] Gigabyte G24F-2 --[Klavye-Mouse] Logitech MK120 --[Kulaklık] Corsair HS50 Pro _ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2024 #11 NOHA dedi: Böyle gözüküyor hocam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Belirgin şekilde sürücüler yüklü değil. Yükleyince düzelecektir. RX 6600 ekran kartım sürücüsüz, masaüstünde bile kasıyordu. Artı 0 Eksi
NOHA dedi: Böyle gözüküyor hocam anlamadım. Genişletmek için tıkla... Belirgin şekilde sürücüler yüklü değil. Yükleyince düzelecektir. RX 6600 ekran kartım sürücüsüz, masaüstünde bile kasıyordu.
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.961 Çözümler 7 22 Ocak 2024 #12 NOHA dedi: Format attım hocam. Sadece GTA V yüklü şuanda bilgisayarda. Diğer oyunları bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bu arada bir tavsiyem olacak, 1050 Ti ve aynı ram bende de vardı. Ramı 16'ya tamamlamaya çalış GTA performansı iki katına çıkıyor. Artı 0 Eksi
NOHA dedi: Format attım hocam. Sadece GTA V yüklü şuanda bilgisayarda. Diğer oyunları bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Bu arada bir tavsiyem olacak, 1050 Ti ve aynı ram bende de vardı. Ramı 16'ya tamamlamaya çalış GTA performansı iki katına çıkıyor.
KS KS N NOHA Picopat Katılım 10 Ağustos 2023 Mesajlar 708 Çözümler 3 22 Ocak 2024 #13 ErenY dedi: Bu arada bir tavsiyem olacak, 1050 Ti ve aynı ram bende de vardı. Ramı 16'ya tamamlamaya çalış GTA performansı iki katına çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende haziran ayında ramı 16 GB yapacağım ErenY dedi: En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin. www.nvidia.com.tr Buradan gidip uygun driveri yükler misin? Genişletmek için tıkla... 517298 dedi: Sürücü yüklü değil. Belli bir sebepten dolayı sürücünüz silinmiş sanırım. Tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Dnoir dedi: Ekran kartı sürücüsü yüklü mü ? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler herkese eski fps değerlerimi almaya başladım. Son düzenleme: 22 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
ErenY dedi: Bu arada bir tavsiyem olacak, 1050 Ti ve aynı ram bende de vardı. Ramı 16'ya tamamlamaya çalış GTA performansı iki katına çıkıyor. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bende haziran ayında ramı 16 GB yapacağım ErenY dedi: En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin. www.nvidia.com.tr Buradan gidip uygun driveri yükler misin? Genişletmek için tıkla... 517298 dedi: Sürücü yüklü değil. Belli bir sebepten dolayı sürücünüz silinmiş sanırım. Tekrar kurun. Genişletmek için tıkla... Dnoir dedi: Ekran kartı sürücüsü yüklü mü ? Genişletmek için tıkla... Teşekkürler herkese eski fps değerlerimi almaya başladım.
E ErenY Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 4.961 Çözümler 7 22 Ocak 2024 #14 NOHA dedi: Evet hocam bende haziran ayında ramı 16 GB yapacağım Teşekkürler herkese eski fps değerlerimi almaya başladım. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz. Güncelleme geldiğinde indirmeyi unutma, sürücülerin güncel kalsın hep. Artı 0 Eksi
NOHA dedi: Evet hocam bende haziran ayında ramı 16 GB yapacağım Teşekkürler herkese eski fps değerlerimi almaya başladım. Genişletmek için tıkla... Rica ederiz. Güncelleme geldiğinde indirmeyi unutma, sürücülerin güncel kalsın hep.