Belirgin şekilde sürücüler yüklü değil. Yükleyince düzelecektir.Böyle gözüküyor hocam anlamadım.
Bu arada bir tavsiyem olacak, 1050 Ti ve aynı ram bende de vardı. Ramı 16'ya tamamlamaya çalış GTA performansı iki katına çıkıyor.Format attım hocam. Sadece GTA V yüklü şuanda bilgisayarda. Diğer oyunları bilmiyorum
Evet hocam bende haziran ayında ramı 16 GB yapacağımBu arada bir tavsiyem olacak, 1050 Ti ve aynı ram bende de vardı. Ramı 16'ya tamamlamaya çalış GTA performansı iki katına çıkıyor.
![]()
En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin.www.nvidia.com.tr
Buradan gidip uygun driveri yükler misin?
Sürücü yüklü değil. Belli bir sebepten dolayı sürücünüz silinmiş sanırım. Tekrar kurun.
Teşekkürler herkese eski fps değerlerimi almaya başladım.Ekran kartı sürücüsü yüklü mü ?
Rica ederiz. Güncelleme geldiğinde indirmeyi unutma, sürücülerin güncel kalsın hep.Evet hocam bende haziran ayında ramı 16 GB yapacağım
Teşekkürler herkese eski fps değerlerimi almaya başladım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.