Bakayım hocamEkran kartı sürücüsü yüklü mü ?
Bakayım hocam
Böyle gözüküyor hocam anlamadım.
Sürücü yüklü değil. Belli bir sebepten dolayı sürücünüz silinmiş sanırım. Tekrar kurun.Bakayım hocam
Ekran kartı sürücüleri yüklü değil sanırım hocam, önce DDU indirip bozuk sürücü varsa sil ardında 1050 ti için en son verilmiş güncellemeyi yükle . PC ekran kartını görmediği için haliyle oyun da performans vermiyor.Bakayım hocam
Ekran kartı sürücüleri yüklü değil sanırım hocam, önce DDU indirip bozuk sürücü varsa sil ardında 1050 ti için en son verilmiş güncellemeyi yükle . PC ekran kartını görmediği için haliyle oyun da performans vermiyor.
Sürücü yüklü değil. Belli bir sebepten dolayı sürücünüz silinmiş sanırım. Tekrar kurun.
Sürücüleri yükleyeceğim sonucu yazarım size 5 dk iner![]()
En Yeni Resmî NVIDIA Sürücülerini İndirin
PC'deki oyun deneyiminizi geliştirmek ve uygulamaları daha hızlı çalıştırmak için en yeni resmî NVIDIA sürücülerini indirin.www.nvidia.com.tr
Buradan gidip uygun driveri yükler misin?
Format attım hocam. Sadece GTA V yüklü şuanda bilgisayarda. Diğer oyunları bilmiyorumHocam sadece GTA V de mi 1 FPS veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.