1050 Ti sistemde Valorant kasıyor

İşletim sistemi
Windows 10

drahGZ

Decapat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
GTX 1050TI
İşlemci
İntel i5 4460 3.20
PC çoğu oyunda hafif kasmalar ve droplar yaşıyordu zaten ama Valorant rekabetçi oyun olduğu için daha çok gözüme batmaya başladı. PC bir gün kendi kendine bu duruma geldi neden kaynaklı olduğunu bir türlü cözemedim. PC özellikleri: İşlemci Intel i5 4460 3.20 ekran kartı MSI GTX 1050 Ti 4 GB. Hatta ekran kartından kaynaklı olduğunu düşünüp GTX 750'den 1050 Ti'ye geçtik. Bu arada işlemci genel olarak 90 ve 100 arası gidiyor.

Emin misin? Yanlış yere bakıyor olmayasın.
SS atma imkanın var mı?

PC'yi açıp dönüyorum hemen yoruma Afterburner'dan bakıyorum bu arada.
Şunada ayrı parantez açmak istiyorum. İşlemcimin alt modellerini destekleyen oyunlarda da bu gibi sorunlar yaşadığım oluyordu.

Emin misin? Yanlış yere bakıyor olmayasın.
SS atma imkanın var mı?

Ekran Görüntüsü (12).png

Ekran Görüntüsü (11) - Kopya - Kopya - Kopya.png

Ekran Görüntüsü (14).png

Ekran Görüntüsü (13) - Kopya.png

Ekran Görüntüsü (17).png

Ekran Görüntüsü (12) - Kopya.png

Hem sicaklıklar hem de ekran kartı ve işlemci kullanımları.

Sorunum kendiliğinden düzeldi nedenini bilmiyorum yine de yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'yi açıp dönüyorum hemen yoruma Afterburner'dan bakıyorum bu arada.

Şunada ayrı parantez açmak istiyorum. İşlemcimin alt modellerini destekleyen oyunlarda da bu gibi sorunlar yaşadığım oluyordu.

Eki Görüntüle 1779432Eki Görüntüle 1779430Eki Görüntüle 1779434Eki Görüntüle 1779433Eki Görüntüle 1779435Eki Görüntüle 1779431
Hem sicaklıklar hem de ekran kartı ve işlemci kullanımları.

Sorunum kendiliğinden düzeldi nedenini bilmiyorum yine de yardım etmeye çalıştığınız için teşekkürler.

Arka planda güncelleme vesaire vardır. Belki o yüzden düzelmiştir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı