1050 Ti sistemden tam güç alamama

emre.qsh

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba benim bilgisayarımda 1050 Ti ve Ryzen3 2200G anakartta A320M-E var fakat Forza, LoL, CS:GO'da %50 %60 güç kullanıyor. Tam güç vermiyor sebebi ne olabilir?

İşlemci kullanım ve sıcaklık değerleri nedir acaba?
Ek olarak oyunlar çok düşük bir ihitmal ama dahili GPU ile çalışıyor olma ihtimali var mı? Denetim masası üzerinden bir bakın.

Merhaba benim bilgisayarımda 1050 Ti ve Ryzen3 2200G anakartta A320M-E var fakat Forza, LoL, CS:GO'da %50 %60 güç kullanıyor. Tam güç vermiyor sebebi ne olabilir?

Nereden bakacağım?

MSI Afterburner yazılımını indirip -YouTube üzerinden nasıl yapılır bulabilirsiniz- değerlerin ablık ekranda gözükmesibi ayarlayabilirsiniz. Ya da oyunu 15-20 dakika en az oynadıktan sonra direk Alt+Tab atarak değerlere uygulama üzerinden bakabilirsiniz. Ama 2. yolun verimi ne kadar olur bilmiyorum.

MSI Afterburner yazılımını indirip -YouTube üzerinden nasıl yapılır bulabilirsiniz- değerlerin ablık ekranda gözükmesibi ayarlayabilirsiniz. Ya da oyunu 15-20 dakika en az oynadıktan sonra direk Alt+Tab atarak değerlere uygulama üzerinden bakabilirsiniz. Ama 2. yolun verimi ne kadar olur bilmiyorum.
teşekkürler
150 200 bazen 90 80 e düşüyor yüksek ayarlarda

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı