1050 Ti sistemden tam güç alamama

MSI Afterburner yazılımını indirip -YouTube üzerinden nasıl yapılır bulabilirsiniz- değerlerin ablık ekranda gözükmesibi ayarlayabilirsiniz. Ya da oyunu 15-20 dakika en az oynadıktan sonra direk Alt+Tab atarak değerlere uygulama üzerinden bakabilirsiniz. Ama 2. yolun verimi ne kadar olur bilmiyorum.
dediğinizi yapıp lolde test ettim yüksek ayarlarda 90 120 arası alıyorum fakat %30 gpu kullanıyor nedeni ne olabilir ?
MSI Afterburner yazılımını indirip -YouTube üzerinden nasıl yapılır bulabilirsiniz- değerlerin ablık ekranda gözükmesibi ayarlayabilirsiniz. Ya da oyunu 15-20 dakika en az oynadıktan sonra direk Alt+Tab atarak değerlere uygulama üzerinden bakabilirsiniz. Ama 2. yolun verimi ne kadar olur bilmiyorum.
Dedğinizi yaptım lolde yüksek ayarlarda 90 120 arası fps alıyorum fakat %30 gpu kullanıyor nedeni ne olabilir ?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı