1050 Ti sisteme anakart önerisi

MrZampra

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba elimdeki şu an Intel Core i5 9400F işlemci, GTX 1050 Ti ekran kartı, ASUS Prime H310-F r2.0 anakart var bunları değiştirip yerlerine.
İşlemci AMD Ryzen 7 9700X Intel Arc B580 ekran kartı almayı düşündüm bunun için anakart önerir misiniz?

Merhaba elimdeki şu an Intel Core i5 9400F işlemci, GTX 1050 Ti ekran kartı, ASUS Prime H310-F r2.0 anakart var bunları değiştirip yerlerine.
İşlemci AMD Ryzen 7 9700X Intel Arc B580 ekran kartı almayı düşündüm bunun için anakart önerir misiniz?

ASUS Prime B650M-A Wi-Fi hocam AM5 soketli bir model almanız lazım.

Ben kişisel olarak ASUS anakartlarını sevmiyorum o yüzden:

Ben kişisel olarak ASUS anakartlarını sevmiyorum o yüzden:
300 lira daha verip bunu da alabilirsin

Pek anakart anlamam ama Arc serisi daha çok yeni ve işlemciye çok yük bindiriyor işlemciden kısıp daha iyi GPU alırsanız daha rahat edersiniz.

Doğru ama seçtiği işlemci bayağı güçlü sorun yaşar mı bilemiyorum eğer sistemin odağı oyun değilse.

Oyun dışında ben mining performansına bakmıştım pek iyi değildi RX 580'in yarısı filandı. Diğer işlemleri pek bilmiyorum ancak kontrol edin alacaksanız.

Hocam yavaş yavaş oturuyor Arc serisi. Seçimler de öneriler de on numara rahatlıkla bu konuya yazılanlardan tercih yapılabilir.

Arc bence hala çok yeni AMD ve NVIDIA bu işte 20 yıldır var daha stabil olur gibi ve AMD Intel kombosu bir ihtimal sıkıntı yapabilir.

Arc bence hala çok yeni AMD ve NVIDIA bu işte 20 yıldır var daha stabil olur gibi ve AMD Intel kombosu bir ihtimal sıkıntı yapabilir.

Hocam Arc B580 testlerine bir bakın derim. Fiyat performans olarak rakibi olan AMD'lerden bile iyi performans verdiği yerler var (desteklediği oyunlarda) ancak devamlı olarak kartı güncelliyorlar. Durmuyor yani yerinde.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı