1050 Ti sisteme kaç W PSU gerekir?

BarçaHayranı

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben GTX 1050 Ti almayı düşünüyorum. Ama PSU 300 Watt. Intel i5 650 işlemci H55 anakart ile 8 GB RAM ve GTX 1050 Ti için kaç Watt PSU lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
1050Ti sisteme kaç W PSU gerekir sorusunun cevabını verdim zaten. Konu başlığını çöp eden sevgili üyelerimiz konuşmaya devam etsinler. İleride yükseltme yapacaksan RX 580 falan almana gerek yok. RX 580 zaten yeni sistemlerin çoğundan elenmeye ve piyasadan silinip, 2. El piyasasına düşmeye başladı.

Sonra mavi ekran hataları, sürücü hataları, aşırı ısınma ve aşırı güç tüketimi gibi sorunlarla uğraşsın değil mi?

hahahahahahahahahha. hocam sen fazla verip benden %50 daha az performans alıyorsun diye insanlara da bunu aşılamana gerek yok ki. Bırak senden az para verip daha cok performans alsın. Neden bunu engelliyorsun.

Gerçi bunun suçlusu sen değilsin, hepimiziz. Biri bizden daha ucuza daha güzel bir şey yapınca hemen onu baltalamaya aşağı çekmeye çalışıyoruz. Hemen o da çok versin ben falan falan diyoruz. Hep biri bizden daha az vermesin, daha iyisi hep bizde olsun kafası. Tamamen eğitim ve bencillik yüzünden. Bu yüzden bugün sadece basit bi ortadoğu ülkesiyiz. Üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…