Merhaba. Monitör almayı planlıyorum. Sistemime uygun rahat bir şekilde oyun (sadece Rainbow oynuyorum, arada BF1-5 giriyorum) oynayabileceğim. Bütçe olarak 900 - 1400 arası düşünüyorum.
Samsung 23,5" LC24RG50FQMXUF curved gaming monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Samsung 23,5" uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al.
Bu kadar çeşit var. İster istemez. Kafa karışıklığı oluyor. Her hangi özellik açısından nelere dikkat edilmesi gerekir. Yenileme hızı, TN,IPS panel vs. gibi
Merhaba. Monitör almayı planlıyorum. Sistemime uygun rahat bir şekilde oyun (sadece Rainbow oynuyorum, arada BF1-5 giriyorum) oynayabileceğim. Bütçe olarak 900 - 1400 arası düşünüyorum.
bende AOC C24G1 var. Çok memnunum. İtopya'dan aldım 1370 tl'ye hem 144hz hem freesync overdrive destekliyor. Hemde yanında steelseries Rival 300s hediye geldi.
Ya tabii ki rekabetçi oyunlarda sorun olmaz. Ama 3A veya üstü oyunlar için kart yetersiz gelebilir. O açıdan söylemiştim aslında. Ama bütçe varsa ileriye yönelik alınır tabii ki. Ona sözüm yok.
Monitor için aklımda ömürlü kullanmak var. Bu pc için daha sonra ekran karti yükseltmesi yapmicam. O yüzden 1050Ti kaç hz'e kadar rahat kullanilirsa, ona yönelmek ekstra da ekran kartinin kullanabilirlik standartlarda olmasi. 1 ms veya 4 ms de çok fark olmıcaksa , 4 ms alip bu şekilde devam etmekm
Edit : bu yüzden butceyi 700 ila 1000 arasinda kalirsa daha rahat sonuc elde edebilirim.sanırım.
Edit2 : 60 - 75 hz benim için ideal olcak. Yılbaşı veya baska bir indirim günlerinde alabilirim.