1050 Ti sisteme monitör önerisi

vReply

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Monitör almayı planlıyorum. Sistemime uygun rahat bir şekilde oyun (sadece Rainbow oynuyorum, arada BF1-5 giriyorum) oynayabileceğim. Bütçe olarak 900 - 1400 arası düşünüyorum.

Sistem bilgim:
  • CPU türü: Quadcore Intel Core i7-3770
  • Anakart adı: Pegatron 2AD5
  • RAM: 16 GB 1333 MHz (DDR3 SDRAM)
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
  • Hafıza bellek: 250 GB SSD + 1 TB HDD

Bu kadar çeşit var. İster istemez. Kafa karışıklığı oluyor. Her hangi özellik açısından nelere dikkat edilmesi gerekir. Yenileme hızı, TN,IPS panel vs. gibi

Merhaba. Monitör almayı planlıyorum. Sistemime uygun rahat bir şekilde oyun (sadece Rainbow oynuyorum, arada BF1-5 giriyorum) oynayabileceğim. Bütçe olarak 900 - 1400 arası düşünüyorum.

Sistem bilgim:
  • CPU türü: Quadcore Intel Core i7-3770
  • Anakart adı: Pegatron 2AD5
  • RAM: 16 GB 1333 MHz (DDR3 SDRAM)
  • Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti
  • Hafıza bellek: 250 GB SSD + 1 TB HDD
bende AOC C24G1 var. Çok memnunum. İtopya'dan aldım 1370 tl'ye hem 144hz hem freesync overdrive destekliyor. Hemde yanında steelseries Rival 300s hediye geldi.

Oynadığı oyunlara göre değişir. AOC 24G2U modelini aldım bende de 1050Ti var CS:GO ve PUBG LİTE oynuyorum çok fazla fark ediyor.
Ya tabii ki rekabetçi oyunlarda sorun olmaz. Ama 3A veya üstü oyunlar için kart yetersiz gelebilir. O açıdan söylemiştim aslında. Ama bütçe varsa ileriye yönelik alınır tabii ki. Ona sözüm yok.

Monitor için aklımda ömürlü kullanmak var. Bu pc için daha sonra ekran karti yükseltmesi yapmicam. O yüzden 1050Ti kaç hz'e kadar rahat kullanilirsa, ona yönelmek ekstra da ekran kartinin kullanabilirlik standartlarda olmasi. 1 ms veya 4 ms de çok fark olmıcaksa , 4 ms alip bu şekilde devam etmekm
Edit : bu yüzden butceyi 700 ila 1000 arasinda kalirsa daha rahat sonuc elde edebilirim.sanırım.
Edit2 : 60 - 75 hz benim için ideal olcak. Yılbaşı veya baska bir indirim günlerinde alabilirim.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı