1050 Ti sisteme PSU önerisi

RX 570 ve Corsair vs 550 alın.

Dostum RX 570'ler mining için üretilmiştir. 2-3 sene içinde sorun çıkarıyor. RX 570'in açacağı oyunları 1050 Ti'de açar benin kanaatim 1050 Ti yönünde.

Çok teşekkürler yanıtın için bir sorum daha olacak Frisby Venom FC-9270G 650W 80+ Temperli (Dual-Ring RGB Fan - AURA Sync) ATX Gaming Kasa AK112FRI409 | Trendyol bu iş görür mü içindeki kaynakla beraber kasada alacağım yanında ya da senin onerebilcegin bisey var mı RGB kasa + güç kaynağı olarak.

Linkteki ürünün PSU'su güvenilir gelmedi bana.
https://www.hepsiburada.com/silvers...anal-38a-akim-sst-st50f-es230-pm-HB000002W4G8
Bu ürünün yanına kasa eklerseniz daha iyi olur zaten hemen hemen aynı fiyata denk gelir. Daha kaliteli bir PSU almış olursunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun testlerinde 15 - 20 FPS oynuyor. Tabi 2 sene içinde bozulur yenisini alabilirim diyorsanız tercih edilebilir.

Zaten 2 3 yıllık olacak belki olmaz bile. Sence GTX 750 Ti PUBG Mobile için yeterli mi? Yüksek FPS alır mıyım?

15-20 FPS? Girip Warzone oyun testlerini izleyin neredeyse 2 katı FPS veriyor RX 570.

RX 570 daha iyi zaten ya testlerde falan.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı