1050 Ti sistemle HD 6670 sistem takas edilmeli mi?

badtripjk03

Kilopat
Dostlar merhaba. Benim 1050 Ti ekran kartım var. Ben bu kartımı satmak için internete koymuştum. Birisi teklif olarak Ryzen 3 1200+8 GB 3000 MHz RAM+MSI B450M GAMING Plus anakart+HD 6670 ekran kartı teklif etti. Sizce bu takası kabul etmeli miyim?

Bence takas mantıklı ama işlemciyi ve ekran kartını almaya gerek yok. Üstüne para alırsanız daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostlar merhaba. Benim 1050 Ti ekran kartım var. Ben bu kartımı satmak için internete koymuştum. Birisi teklif olarak Ryzen 3 1200+8 GB 3000 MHz RAM+MSI B450M GAMING Plus anakart+HD 6670 ekran kartı teklif etti. Sizce bu takası kabul etmeli miyim?
Bence mantıklı değil. Ekran kartını daha iyisini toplar.

Niye böyle bir takası düşünüyorsunuz? Oyun oynamak içinse boşuna yapmayın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı