E Emooom Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.035 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #11 Hocam Valorant açıkken 5,2 GB RAM kullanıyor haberiniz olsun. Eski nesil işlemci kullanmayı bırakın lütfen. i3 10th gen çok pahalı değil. Mesela.
Hocam Valorant açıkken 5,2 GB RAM kullanıyor haberiniz olsun. Eski nesil işlemci kullanmayı bırakın lütfen. i3 10th gen çok pahalı değil. Mesela.
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 20 Şubat 2021 #12 İşlemci nedir ? Darboğaz var mı baktın mı ? Termal macun durumu nedir ? Oyun eski HDD'de ise ondan da yapar.
İşlemci nedir ? Darboğaz var mı baktın mı ? Termal macun durumu nedir ? Oyun eski HDD'de ise ondan da yapar.
T txch00 Hectopat Katılım 13 Şubat 2021 Mesajlar 254 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #13 Emooom dedi: Hocam Valorant açıkken 5,2 GB RAM kullanıyor haberiniz olsun. Eski nesil işlemci kullanmayı bırakın lütfen. i3 10th gen çok pahalı değil. Mesela. Genişletmek için tıkla... Haklısın
Emooom dedi: Hocam Valorant açıkken 5,2 GB RAM kullanıyor haberiniz olsun. Eski nesil işlemci kullanmayı bırakın lütfen. i3 10th gen çok pahalı değil. Mesela. Genişletmek için tıkla... Haklısın
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 20 Şubat 2021 #14 Anakart modelim Gigabyte GA-H61M-DS2 İşlemci Intel core i5-3330 CPU @ 3.00 GHz
Criesley Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2019 Mesajlar 2.680 Makaleler 6 Çözümler 11 Yer Samsun Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İlahiyat 20 Şubat 2021 #15 Nevzat Özkan dedi: Anakart modelim Gigabyte GA-H61M-DS2 İşlemci Intel core i5-3330 CPU @ 3.00 GHz Genişletmek için tıkla... Darboğaz pek olmaz gibi başka sorunlara bakınız ısınma var mı HDD ne kadar eski.
Nevzat Özkan dedi: Anakart modelim Gigabyte GA-H61M-DS2 İşlemci Intel core i5-3330 CPU @ 3.00 GHz Genişletmek için tıkla... Darboğaz pek olmaz gibi başka sorunlara bakınız ısınma var mı HDD ne kadar eski.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 20 Şubat 2021 #16 Criesley dedi: Darboğaz pek olmaz gibi başka sorunlara bakınız ısınma var mı HDD ne kadar eski. Genişletmek için tıkla... Daha geçen aylarda almış olduğum SanDisk marka ssd kullanıyorum
Criesley dedi: Darboğaz pek olmaz gibi başka sorunlara bakınız ısınma var mı HDD ne kadar eski. Genişletmek için tıkla... Daha geçen aylarda almış olduğum SanDisk marka ssd kullanıyorum
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #17 Nevzat Özkan dedi: Daha geçen aylarda almış olduğum SanDisk marka SSD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Modeli nedir? SSD Plus'mu?
Nevzat Özkan dedi: Daha geçen aylarda almış olduğum SanDisk marka SSD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Modeli nedir? SSD Plus'mu?
unlokidmurat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ekim 2020 Mesajlar 1.560 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #18 Nevzat Özkan dedi: Daha geçen aylarda almış olduğum SanDisk marka SSD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını sıfırmı aldın hocam? İşlemci olarak i3 10th ve ramide 8'e yükseltebilirsen iyi olur genel olarak pek pahalı değil.
Nevzat Özkan dedi: Daha geçen aylarda almış olduğum SanDisk marka SSD kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Ekran kartını sıfırmı aldın hocam? İşlemci olarak i3 10th ve ramide 8'e yükseltebilirsen iyi olur genel olarak pek pahalı değil.
Nevzat Özkan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ekim 2017 Mesajlar 2.357 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Adana 20 Şubat 2021 #19 Hamza Ensar Sağlam dedi: Modeli nedir? SSD Plus'mu? Genişletmek için tıkla... Evet ben yeni nesil uygun ana kart ve Bi ryzen 3 falan alsam rami 8 yapsam nasıl olur sorun sistemim değil mi
Hamza Ensar Sağlam dedi: Modeli nedir? SSD Plus'mu? Genişletmek için tıkla... Evet ben yeni nesil uygun ana kart ve Bi ryzen 3 falan alsam rami 8 yapsam nasıl olur sorun sistemim değil mi
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2021 #20 Nevzat Özkan dedi: Evet ben yeni nesil uygun anakart ve bir Ryzen 3 falan alsam RAM'i 8 yapsam nasıl olur sorun sistemim değil mi? Genişletmek için tıkla... SSD sıkıntılı almadan önce sorsaydınız keşke. SSD değiştirin.
Nevzat Özkan dedi: Evet ben yeni nesil uygun anakart ve bir Ryzen 3 falan alsam RAM'i 8 yapsam nasıl olur sorun sistemim değil mi? Genişletmek için tıkla... SSD sıkıntılı almadan önce sorsaydınız keşke. SSD değiştirin.