EvetEkran kartını sıfırmı aldın hocam?
İşlemci olarak i3 10th ve ramide 8'e yükseltebilirsen iyi olur genel olarak pek pahalı değil.
Tüm sorun ssd mi yani?SSD sıkıntılı almadan önce sorsaydınız keşke. SSD değiştirin.
EvetEkran kartını sıfırmı aldın hocam?
İşlemci olarak i3 10th ve ramide 8'e yükseltebilirsen iyi olur genel olarak pek pahalı değil.
Tüm sorun ssd mi yani?SSD sıkıntılı almadan önce sorsaydınız keşke. SSD değiştirin.
Evet.
Tüm sorun SSD mi yani?
SSD sıkıntılı almadan önce sorsaydınız keşke. SSD değiştirin.
Evet.
Tüm sorun SSD mi yani?
İşlemci değişsem rami 8 yapsam yararı olur mu?SSD ile bu FPS'lerin alakası yok. Arkadaşımda SU630 var, ancak oyunlardaki FPS değerlerinde hiç sıkıntı yok. Burada sıkıntı başka yerde.
Arkadaşlar kesin bir şey söyleyin işlemci mi değişim SSD mi ne yapmamız gerekiyor.
Arkadaşlar kesin bir şey söyleyin işlemci mi değişim SSD mi ne yapmamız gerekiyor.
İşlemci değişsem RAM'i 8 yapsam yararı olur mu?
Format sonrası kendi sitesinden yükledim sürücüsünü kontrol ettiğim de ise ekran kartını görüyor sistem o yönden sorun yokSistem ekran kartını görmüyor olabilir. Ben de 1050Ti kullanıyorum ama zorlarsan 300 FPS bile alabiliyorum i3 9100F işlemci ile. Sürücülerle ilgili bir sıkıntı diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.