1050 Ti Valorant'ta 10-15 FPS veriyor

Arkadaşlar kesin bir şey söyleyin işlemci mi değişim SSD mi ne yapmamız gerekiyor.
SSD ile bu FPS'lerin alakası yok. Arkadaşımda SU630 var, ancak oyunlardaki FPS değerlerinde hiç sıkıntı yok. Burada sıkıntı başka yerde.
İşlemci değişsem rami 8 yapsam yararı olur mu?

Arkadaşlar kesin bir şey söyleyin işlemci mi değişim SSD mi ne yapmamız gerekiyor.

SSD sıkıntılı. Sen hepsini değiştir daha iyi olur. SSD illa değişecek ama arada bir takılmalar, kitkenmeler, dosyaların silinmesi, hızın bayağı düşmesi türevi şeyler olur büyük ihtimalle.

İşlemci değişsem RAM'i 8 yapsam yararı olur mu?

İşlemcinizi i3 10100F yapın, RAM inizi 8'e yükseltin. Ancak yine de 10 15 FPS olduğu için bana başka yerde sıkıntı varmış gibi geliyor. Konuya daha hakim olan arkadaşlar gelse daha yardımcı olabilirler.

Son düzenleme:
Sistem ekran kartını görmüyor olabilir. Ben de 1050Ti kullanıyorum ama zorlarsan 300 FPS bile alabiliyorum i3 9100F işlemci ile. Sürücülerle ilgili bir sıkıntı diye düşünüyorum.

Sistem ekran kartını görmüyor olabilir. Ben de 1050Ti kullanıyorum ama zorlarsan 300 FPS bile alabiliyorum i3 9100F işlemci ile. Sürücülerle ilgili bir sıkıntı diye düşünüyorum.
Format sonrası kendi sitesinden yükledim sürücüsünü kontrol ettiğim de ise ekran kartını görüyor sistem o yönden sorun yok

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı