1050 Ti ve G4560 sistem yükseltme

TDSDoctor

Kilopat
Daha fazla  
Sistem özelliklerim: 1050 Ti, G4560 ve 8 GB RAM. 16 GB RAM yapmak istiyorum ve ileriye dönük bir işlemci. Çünkü ileride ekran kartını değiştirmeyi GTX 1070 veya 1060 almayı düşünüyorum. Bir de anakartta Kaby Lake yüklü hangi işlemciler uyumludur?

Bence intel gitme. B450 anakart ve R5 1600 işlemciyi 2000 liraya belkide daha ucuza indirimlerden denk getirebilirsin. Elindeki işlemci ve anakartı satıp parasıyla RAM ve ekran kartı alırsın bide tadından yenmez. 1060 veya 1070 almayı unut. Sıfırını bulamazsın 2. el olanları pek güvenilmez. RX 570 veya 580 alırsın.

Bence Intel gitme. B450 anakart ve R5 1600 işlemciyi 2000 liraya belki de daha ucuza indirimlerden denk getirebilirsin. Elindeki işlemci ve anakartı satıp parasıyla RAM ve ekran kartı alırsın bir de tadından yenmez. 1060 veya 1070 almayı unut. Sıfırını bulamazsın 2. el olanları pek güvenilmez. RX 570 veya 580 alırsın.

AMD bana çok karışık geliyor şu an içimdeki ses anakart işlemci GTX1050 Ti sat RX590 ve ona güzel uygun işlemci al diyor eğer öyle olursa bütçemin yeteceğini düşünüyorum ama işlemci hakkında bilgim yok.

Sistem özelliklerim: 1050 Ti, G4560 ve 8 GB RAM. 16 GB RAM yapmak istiyorum ve ileriye dönük bir işlemci. Çünkü ileride ekran kartını değiştirmeyi GTX 1070 veya 1060 almayı düşünüyorum. Bir de anakartta kaby lake yüklü hangi işlemciler uyumludur?

RAM şu anlık almanı önermem hatta elindeki RAM 3000 MHz değilse G4560 + anarkart + RAM'ını satıp direkt olarak Ryzen 5 1600 veya veya Ryzen 3500X ile B450 M anakart almanı öneririm ileridede RTX2060 takarsınız.

AMD bana çok karışık geliyor şu an içimdeki ses anakart işlemci GTX1050 Ti sat RX590 ve ona güzel uygun işlemci al diyor eğer öyle olursa bütçemin yeteceğini düşünüyorum ama işlemci hakkında bilgim yok.

Bence sistemi tamamen sat ve
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu arkadaşımızın sistem toplamasına bir bak sistemi 2900 2800'e satsan üstüne biraz para eklersin alırsın.

AMD sistem en iyisi şu anda. İntel sisteme para yetiştiremezsiniz.

Bence intel gitme. B450 anakart ve R5 1600 işlemciyi 2000 liraya belkide daha ucuza indirimlerden denk getirebilirsin. Elindeki işlemci ve anakartı satıp parasıyla RAM ve ekran kartı alırsın bide tadından yenmez. 1060 veya 1070 almayı unut. Sıfırını bulamazsın 2. el olanları pek güvenilmez. RX 570 veya 580 alırsın.

Tam tersine mining yapılmış olmaları ihtimali nedeniyle RX 570/580 serilerinin 2.elleri daha riskli değil mi? 2017 yılında almış ve halen kullanmakta olduğum 1060'ı, şu an satmak istesem gönül rahatlığıyla kullanıcı gelip istediği testi yapıp benden alabilir mesela 🙂. Aynı durum 1070/1080 kullanıcıları için de geçerli. Çoğu kişinin kullanıcı deneyim raporlarına göre ikinci el kısmında Nvidia kartlar daha çok güven veriyor, tabii yine de RX serisinden temiz ve sağlam kart bulmak mümkün.

Bence sistemi tamamen sat ve
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu arkadaşımızın sistem toplamasına bir bak sistemi 2900 2800'e satsan üstüne biraz para eklersin alırsın.

Kasa ve SSD ve RAM almayı sonraya ertelesem sonuçta kasam yeni model ve kasaya ekstra vermek istemiyorum. SSD desen çok fazla oyun oynayan birisiyim 500 GB almak ancak kurtarır GTA V tarzı ağır oyunlar oynadığım için RAM almayı 1-2 ay sonra ancak yapabilirim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı