1050 Ti ve i3 7100 sistemde çözünürlük düşürünce FPS değişmiyor

Will Bettelheim

Hectopat
Makaleler
1
Merhabalar, Fortnite oynuyorum yüksek FPS alabilmek için 1920x1080'den 920x768 çözünürlüğüne geçtim fakat FPS'te hiçbir değişiklik olmadı. Taş çatlasın 5-10 FPS arttı. Bu kadar çözünürlük düşürmeme rağmen niye FPS artmadı anlamadım, yardım ederseniz çok sevinirim.

1050 Ti.
i3 7100.
16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemcinin çizdirebileceği FPS odur, ekran kartı kullanım yüzden iki çözünürlükte de tam değilse istersen 320x240 çözünürlüğe düşür fark etmez. Daha güçlü işlemciye geçersen daha çok FPS alırsın.

i5 10400F alsam sabit 144FPS verir mi o çözünürlükte, tek isteğim sabit 144 FPS alabilmek, çoğu konularım zaten FPS için yapmış olduğum konular :D

i5 10400F alsam sabit 144FPS verir mi o çözünürlükte, tek isteğim sabit 144 FPS alabilmek, çoğu konularım zaten FPS için yapmış olduğum konular :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Will Bettelheim ben de benchmark yapıyorum yalan mı şimdi bunlar? Attığım kanal kişisel kayıt, sahtelerden değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

@Will Bettelheim ben de benchmark yapıyorum yalan mı şimdi bunlar? Attığım kanal kişisel kayıt, sahtelerden değil.

Bazıları fake olabiliyor gerçekten, şahit olabiliyoruz. Bu gibi noktalarda güvenilirliği kanıtlanmış olanların gerçeklik payı çok daha yüksek olabiliyor elbette.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı