1050 Ti ve i5 9400F sistemde düşük FPS değerleri

Raons

Centipat
Katılım
21 Ocak 2020
Mesajlar
33
Yer
Ankara
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar iyi günler öncelikle MSI 1050 Ti i5 9400F H310M PRO 8 GB 2666MHz bilgisayar sistemine sahibim, oyunları indirmeden önce sistemimin videosunu izliyorum. O oyunda ona göre indiriyordum dedim, geçen RDR2'nin videosunu izledim ortalama bir FPS alıyordum, oynanacak derecedeydi fakat ben indirdiğimde aynı sistemin sadece 8 GB fazla RAM olmasına rağmen videodaki FPS'nin 15 daha az FPS alıyordum, bu sadece bu oyunda değil diğer tüm oyunlarda böyle. Hani nedeni ne olabilir bunun? 8 GB RAM'in bu kadar FPS oynatacağını düşünmüyorum, oyunları 1366X768'de oynasam bile videolarda oynanan 1920X1080'in FPS'e yetişemiyorum. Bu neden kaynaklı yani kafayı yedim artık, monitör fark eder mi veya başka ne sıkıntı eder? Termal macun güncelleme vs?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
16 GB RAM yapmakta fayda var. RDR2'de çok fazla RAM isteyen bir oyun. Oyundan oyuna bu değerler değişebilir ama 16 GB yaparsan RAM'i videodakine yakın değerler alırsın.

Hocam direk videodaki ile aynı performansı alamam mı? Yani belli ki bir şeyi yanlış yapmışım. Sadece RAM'den olacağını sanmıyorum ya.
 
Hocam direk videodaki ile aynı performansı alamam mı? Yani belli ki bir şeyi yanlış yapmışım. Sadece RAM'den olacağını sanmıyorum ya.
Belki videoyu çeken kisi OC yapmıştır. Veya sürücü farkı yüzünden fps değerleri değişiyordur. Ama 16 gb yapmak daha yüksek değerler almanızı sağlar genel olarak.
 

Geri
Yukarı