1050 Ti ve R5 3600 sistemde ekran kartı yükseltme önerisi

Hocam, 3060Ti sıfırı 5500-6000TL olacak, ikinci elinin 7000TL olduğunu nereden çıkarttınız?
Arkadaş 2.el ürünler dediğinde direk açtım baktım ama daha ürün piyasaya sürülmemiş o yüzden orada olanlar pahalı sanırım.
Evet dostum, bütçen umarım 3060 Ti için de yeter. Eğer yeterse direk 3060 Ti da alabilirsin besler yani işlemcin sorun olmaz.
Almışken alabildiğimin en iyisini almak istiyorum,o yüzden 3060Tİ için şansımı deniyicem,Bütçem yetmezse 3060 veya 3050'leri inceliyicem,tabi ilk önce inceleme ve soğutma performanslarını inceleyip uygun bir markadan almak isterim.

Arkadaş 2.el ürünler dediğinde direk açtım baktım ama daha ürün piyasaya sürülmemiş o yüzden orada olanlar pahalı sanırım.

Almışken alabildiğimin en iyisini almak istiyorum,o yüzden 3060Tİ için şansımı deniyicem,Bütçem yetmezse 3060 veya 3050'leri inceliyicem,tabi ilk önce inceleme ve soğutma performanslarını inceleyip uygun bir markadan almak isterim.
Bildiğim kadarıyla ASUS, ROG STRIX serisi ile RTX 3000 ekran kartlarında harikalar yarattı. Biraz tuzlu ama bütçen yeterse MSI Gaming serisi veya ASUS Rog Strix serisi almanı tavsiye ederim. 3060 için illa ki bütçen yeter çünkü kendi sitesinde 3200 TL'den başlayan fiyatlarla diyor. 5500'e kadar illa ki 3060 bulursun ve dediğin gibi 3060 Ti bile bulursun. Hayırlısı olsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı