Üstteki tavsiye güzel, 100M yerine ARGB olan 100R'a da bakılabilir.
Bütçe maksimum 1050 TL belli ki. Ancak ben yine de şu iki kasayı önereyim. Özellikle Dark olan güzel fiyat. PSU'dan dolayı. Fiyatları inebilir diye atıyorum. Veya beğenebilirsiniz.
Dark Guardian PRO 650W 80+ GOLD 4x12cm Adreslenebilir RGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGRPRO650LC) - Kasa - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; } Yeni Nesil Dark GUARDIAN PRO, 4x12CM...www.teknobiyotik.com
Bu Dark kasanın 1246 TL gibi bir fiyatı var ama içinde Seasonic Gold güç kaynağı var. Tek PSU'nun fiyatı 900 TL civarlarında.
COOLER MASTER MasterBox MB511 ARGB 650W 80+ Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa | ITOPYA
COOLER MASTER MasterBox MB511 ARGB 650W 80+ Tempered Glass USB 3.2 Mid Tower Kasa En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MCB-B511D-KGNB65-RGA ITOPYA'da.www.itopya.com
Bu kasayı da kendim kullanıyorum, fiyatı epey uçmuş tabii.
Bu ikiliyi gerçekten beğendim.High Power Element BR 750W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı (HP1-M750BR-H12S) | Teknobiyotik
High Power Element-DD GD 750W 80+ Bronze 62.5A Single Rail Aktif PFC Siyah ATX Güç Kaynağı İleri Seviye DC to DC Dönüştürücü Teknolojisiyle Donatılmış Masaüstü Bilgisayarınız için 750W 80+ Bronze Verimliliğinde İdeal Güç Kaynağı 750W 80+ Bronze Güç Kaynağı ile Güç Derdine Son! High...www.teknobiyotik.com
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
MSI MAG FORGE 100R ARGB Led Fanlı ATX Oyuncu Kasa arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
MWE White'a göre daha kötü. Kasa ise full mesh bir kasa kadar iyi hava akışına sahip değil.CORSAIR Carbide SerisiSPEC-DELTA RGB 650W CC-9020124-EU 80+ Tempe Fiyatları ve Özellikleri
CORSAIR Carbide SerisiSPEC-DELTA RGB 650W CC-9020124-EU 80+ Tempe en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Bu kasa ve içindeki PSU nasıl acaba? Maalesef 1200 bandına çıkamam.
CORSAIR Carbide SerisiSPEC-DELTA RGB 650W CC-9020124-EU 80+ Tempe Fiyatları ve Özellikleri
CORSAIR Carbide SerisiSPEC-DELTA RGB 650W CC-9020124-EU 80+ Tempe en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.urun.n11.com
Bu kasa ve içindeki PSU nasıl acaba? Maalesef 1200 bandına çıkamam.
MWE White'a göre daha kötü. Kasa ise full mesh bir kasa kadar iyi hava akışına sahip değil.
Aklıma ilk gelen kasa buydu. Bu kasa fena değil, kullanan arkadaşlar memnun ancak önü sanırım tamamen açık değil. Hava akışında ufak problemler çıkabilir. İçindeki PSU da iyidir.