1050 TL'ye Klasse Longteng Huoyun mouse pad alınır mı?

ne alsak acaba? çok kararsız kaldım. spirit of aim falan öneriyolar ama bana çok reklamlı övülen bir ürün gibi geliyor. sanki klasse den bir farkı yokmuş gibi.
D-glow markasının ürünleri fazlasıyla iyidir. Sana üstte linkini atmıştım alternatif olarak düşünebilirsin Yurt dışında tutan ürünler fakat ülkemizde henüz değeri görülmemiş ürünler bi göz gezdir pahalıdır biraz.

Bende mi Qck alıp geçsem? Desenli mouse padler nedense bana pürüzlü geliyor ve pürüzlü yapıları sevmiyorum
hocam düşük dpi ve hassasiyetle fps ağırlıklı oyunlar için bakıyorsanız kontrol en mantıklısı. Ama apex vs gibi hızlı oyunlar oynayıp yüksek dpi sens kullanıyorsanız speed tarzı mouse padlar daha mantıklı. Klasse, artisan, wraith, logitech bunların hepsini denediğimde dönüp dolaşıp yine qck e döndüm ben. dediğim gibi biraz alışkanlık meselesi denemeden karar vermek zor :)

hocam düşük dpi ve hassasiyetle fps ağırlıklı oyunlar için bakıyorsanız kontrol en mantıklısı. Ama apex vs gibi hızlı oyunlar oynayıp yüksek dpi sens kullanıyorsanız speed tarzı mouse padlar daha mantıklı. Klasse, artisan, wraith, logitech bunların hepsini denediğimde dönüp dolaşıp yine qck e döndüm ben. dediğim gibi biraz alışkanlık meselesi denemeden karar vermek zor :)
tamamen katılıyorum control ve speed arasındaki farkı iyi açıklamış arkadaş.

mouse dpi 1700 benim. ve lol oynuyorum

hem tasarımı efsanevi hem control hem de klavye mouse herşeyi kaplar uzun boyu baya. Klasseye kafayı taktıysan ben temiz kullandım 2. el bozmazsa verebilirim yüzeyi falan ilk günki gibi solma falan yok 600e falan bırakabilirim.
Duruyormu

Bende mi Qck alıp geçsem? Desenli mouse padler nedense bana pürüzlü geliyor ve pürüzlü yapıları sevmiyorum
QCK pürüzlü zaten genel olarak bütçe nedir yardımcı olayım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı