10500 TL laptop önerisi

ibrhmozl

Centipat
Katılım
27 Mart 2020
Mesajlar
10
Arkadaşlar merhaba. 4 yıldır kullandığım bilgisayarım çöp olmuş durumda. İnşaat mühendisi öğrencisiyim düzenli olarak AutoCAD, Allplan gibi uygulamalarla çalışmam gerekiyor. Oyun da oynuyorum ve beni 4-5 sene götürecek bir laptop arıyorum. Önerilerinize ihtiyacım var, çok anladığım söylenemez, şimdiden teşekkürler. Edit (17.3" ve HDD +SSD olursa öneriniz benim için çok iyi olur)
 
Son düzenleme:
bu seni baya uzun süre idare eder:

Grafik tasarımlarını kolaylaştırır.(Rahat 6 yıl götürür)
Buna da bakabilirsin:
 
Öncelikle çok teşekkür ederim cevabın için ama yanlış görmediysem iki bilgisayarda da HDD mevcut değil, ki bunu ekletince 11500 bandına çıkıp bütçemi aşıyor. Ama başka seçenek olmazsa biraz kendimi sıkıp alacağım mecburen.
 
Öncelikle çok teşekkür ederim cevabın için ama yanlış görmediysem iki bilgisayarda da HDD mevcut değil, ki bunu ekletince 11500 bandına çıkıp bütçemi aşıyor. Ama başka seçenek olmazsa biraz kendimi sıkıp alacağım mecburen.
Baştan desene onu 2tb hdd + 2tb sdd

Bu çok iyi bir markadır hem bütçenin altında hem bol bol yeri var
 
Son düzenleme:
Bence bu fiyat bandında ne alırsanız 5-6 yıl götürecektir.Hep bir dell alienware bilgisayarım olsun istemişimdir, çok karizmatik bir alet.İnspiron kullanıp garanti vs çok memnun kaldığım için.Ama yurtiçi fiyatları bütçenizi aşıyor gibi.O yüzden msi yönelmenizi tavsiye ederim.Dönem dönem hepsiburadada çok cazip indirimi oluyor fakat şuan yok.Kafanıza yatan modelleri favorilere ekleyip takip etmenizi tavsiye ederim.
 
Bence bu fiyat bandında ne alırsanız 5-6 yıl götürecektir. Hep bir Dell Alienware bilgisayarım olsun istemişimdir, çok karizmatik bir alet. Inspiron kullanıp garanti vs çok memnun kaldığım için. Ama yurtiçi fiyatları bütçenizi aşıyor gibi. O yüzden MSI yönelmenizi tavsiye ederim. Dönem dönem Hepsiburada'da çok cazip indirimi oluyor fakat şu an yok. Kafanıza yatan modelleri favorilere ekleyip takip etmenizi tavsiye ederim.

Aslında şu dönemde almak mantıklı değil gerçekten de ama okulların tatil olmasını fırsat bilen hocalarımız kallavi bir karayolu projesi ödevi verdikleri için AutoCAD ile bayağı haşır neşir olmam gerekiyor ve maalesef bekleyecek çok fazla zamanım da yok.
 
Monster'lara da baktım stok sorunu var pek çeşit yok arkadaşın tavsiyesi dahil. Çok acil diyorsanız yine de bunu tavsiye ederim ama dediğim gibi indirim beklemenizi de tavsiye ederim. Ben de MSI GL63 8RD kullanıcısıyım. https://www.hepsiburada.com/msi-gf7...-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000OO7VI. Bir üst seviye olsun derseniz de https://www.hepsiburada.com/msi-gl6...-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBV00000N5X4B.

Monster daha cazip geldi de stok yok işte dediğiniz gibi aradım 1 hafta beklememi istediler sanırım bekleyeceğim bu dönemde araştırmayı da sürdüreceğim teşekkür ederim önerileriniz için.
 
Monsterın çok büyük bir avantajı da ömür boyu bakım işlemlerini ücretsiz yapmaları.İstanbulda yaşıyorsanız elden götürüp yaptırabilirsiniz.Diğer şehirler için kargo vs pek tavsiye etmem.Hayırlı olsun şimdiden.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı