1050Ti için 400TL monitör önerisi

CansinM

Hectopat
Merhabalar. Benim HDMI 1920×1080 monitör almam lazım ama bütçem 400TL civarı. HDMI monitörlerin fiyatı 500TL’den başlıyor. Ekran kartım 1050Ti. Ekran kartını şu anki kullandığım eski tip mönitore dönüstürücü ile bağlıyorum. 400 TL olan monitörlerden alsam ayni dönüstürücü ile bağlasam sıkıntı olur mu? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçen olsa 75 Hz 1 ms 22 inç monitör al derdim ama yoksa 350-400 TL lik DVI-I girişli olanlar olsada yeterli olacaktır. HDMI görüntü ve ses i birlikte aktarır sadece sen monitörden ses almayacağına göre çokta önemli değil bence.
Bağlantı içinde 25-30 TL 3metre DVI erkek erkek kablolar alırsın bir tane diğer dönüştürücülerde her zaman bir kayıp olur.

Ben şuan kullanıyorum BENQ GW2270B .Çift HDMI ve 1 adet VGA desteği sunuyor 1080p çözünürlükte kendisi, 5ms gecikme süresi var. 21.5" boyutunda birçok özelliği var ben 2017 sonlarına doğru bu fiyatlarda almıştım.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı