Anime önerisi

CheW

Hectopat
Daha fazla  
Anime izlemeye yeni başladım. Sadece 3 anime izledim One punch man, Solo Leveling, Mashle magic and muscles. Bunlar gibi anime önerir misiniz?

Anime izlemeye yeni başladım. Sadece 3 anime izledim One punch man, Solo Leveling, Mashle magic and muscles. Bunlar gibi anime önerir misiniz?
JJK ya bakabilirsiniz.

Sword Art Online (Kılıç, hayatta kalma, Harem romantizm, yükseliş)
Boku no Hero Academia (Aksiyon, yükseliş, Süper güçler)
Danmachi (Harem, romantizm, Yükseliş sayılabilir)
Mahouka koukou no rettousei (Direk gizli güçlü MC)
Akame ga Kill! (DRAM, psikolojik)
Re:Zero (Psikolojik ağır)
Demon Slayer (Güçlenme, aksiyon, kılıçlar)
Class room of the Elite

Hajime no Ippo (Spor, Yükseliş, başyapıt. Uzun bir anime ama kendi açımdan aşırı sevdiğim bir seri. Yükselişin babalarından biridir. Eski anime ama bence tam bir başyapıt.)

Harem, romantizm, Ecchi seversen önerebilirim. Fazla abartı olmasın şimdilik diye bunları sallıyorum sana tut hocam :D

İzlediğiniz bu 3 anime genel olarak güç fantezisi içeriyor. Eğer eski yıllardaki animelerin animasyonları gözünüze kötü gelmeyecek ise Hellsing önerebilirim, Hellsing bitirdikten sonra veya eğer animasyon kalitesini sevmeyip izlemek istemezseniz direkt Hellsing Ultimate izlenilebilir.

(Hellsing Ultimate animesinin animasyonları daha iyileştirilmiş, hikayedeki sarışın kıza hafif bir komedi + cesaret eklenmiş ve Hellsing animesine kıyasla hikaye çok daha farklı bir yöne doğru gitmiştir. İlk birkaç bölümde Hellsing serisindeki hikayenin başındaki bazı kısımları değiştirilerek fakat yinede hikayenin ana çizgisine bağlı kalarak belirli bir kısıma kadar takip etmiştir ve ardından o çizgiden koparak yeni hikayeye geçmiştir, sizden ricam o ilk bölümleri özet diyerek geçmeyin çünkü izlemesi gayet eğlenceliydi)

Berserk (izledikten sonra mangasını okumanı tavsiye ederim)
Evangelion.
Death Note.
Assasination classroom.
Bakuman.
Bleach.
Zankyou no terror.
One Piece (çok uzun olsa da güncele gelindiğinde iyi ki dedirtir)
Dragon Ball.
Violet Evergarden.
Attack on Titan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı