1050Ti Marka önerisi

MariNN

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yaklaşık 20 gün sonra amazondan 1050 Ti alıcam hangi markayı almalıyım?
  • Gıgabyte 170$
  • MSI 195$
Ve bu Asus Expedition neden diğer 1050Ti'lara göre daha fazla tercih ediliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Soğutmalar arasında 1-2 derece, performans olarak da 3-5 FPS fark var en fazla.
Gigabyte'a bios pilinden dolayı "Bios Error Checksum" hatası verdiğinden beri uyuzum. Önermiyorum bu markayı :yumruk: Gigabyte bile BİOS pilindendir dedi mail'de sorun BİOS chipinde çıktı. Bende dedim ee Dual BİOS değilmiydi bu. Cevap çok komik 2. Backup BİOS 'muş. Zaten BİOS yazılımında bir sorun olduğunda ben USB'den yazılımını kurabilirim Backup B. diye satarken kar koyuyorlar birde.

Arkadaşlar yaklaşık 20 gün sonra amazondan 1050 Ti alıcam hangi markayı almalıyım?
  • Gıgabyte 170$
  • MSI 195$
Ve bu Asus Expedition neden diğer 1050Ti'lara göre daha fazla tercih ediliyor?

Msi tavsiye ederim benchmarklarda gigabyte en kötü performansı verirken msi en iyi performansı veriyor bu model için.

Aynı GPU'yu barındıran kartlar arasında önem arz edecek bir "performans" farkından bahsedemeyiz. Arada önemli fark olduğunu, farkı hissettiğini söyleyen de yalan söylüyordur.

Her iki kart da iş görecek, kalitesi belli olan kartlar. Marka için fazla para dökmeye gerek yok, sonuçta burada takım tutmuyoruz.

Expedition diğerlerine göre daha ucuz olduğundan daha çok tercih ediliyor.
Şuan en pahalısı expedition
Aynı GPU'yu barındıran kartlar arasında önem arz edecek bir "performans" farkından bahsedemeyiz. Arada önemli fark olduğunu, farkı hissettiğini söyleyen de yalan söylüyordur.

Her iki kart da iş görecek, kalitesi belli olan kartlar. Marka için fazla para dökmeye gerek yok, sonuçta burada takım tutmuyoruz.
Bu 2 marka arasında fps farkı yokmu şimdi biri var diyor biri yok anlamadım

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı