1050Ti ömrü nedir?

dostum dx 9 dan 10 a 10 dan 11 e geçişlerde her zaman bu oldu 11 den 12 de de bu olması muhtemel dx in bir üst versiyonuna tam olarak adep te edilerek piyasaya sürülen ilk kartlar pek verim vermiyorlar dx 12 ye tam adapte edilmiş doruklarına doğru çıkacak oyunlarda 1050-ti 1060-rx470-480 gibi kartların performansları çok düşecek grafik ayarlarında kısmaya çok gidilecektir.
Nvidia tarafı öyle ama AMD kartları DX12'de koptu gidiyor. O yüzden şu an millet AMD kartları öneriyor zaten.

Götürür, zaten VRAM dolunca sistem RAM'inden kullanılıyor yani 4 GB veya 8 GB almanın farkı kalmıyor.
Yanlışınız var. Ekran kartı belleği normal bellekten daha hızlı. VRAM dolduğunda FPS düşüşleri yaşanabilir.

Bir sonraki ay 580 çıkacak :D Ne kadar bekleyeceksin? Kenardan köşeden 150 lira falan çıkar 470 al. Ben 470 kullanıyorum o.c ile 480'e denkleyebiliyorum kartımı daha hiç bir oyunda Ultra altına düşmedim The Witcher hariç.. O oyun üzdü beni :D
Hocam ben witcher 3 ü ultra ayarlarda nvidia hair works ü kapatıp 60 fps oynuyorum 470 ile. Sizde bir deneyin isterseniz.

Bana dx 11 i page lerle yamalarla dx 12 e çevrilmiş oyunlarla iyi performans veriyor demeyin.Benim cümlem 3 4 yıl rahat götürür diyen arkadaşlaraydı
Page? Yama? Doom, hitman gibi oyunlar direk dx12 veya vulcan ile geldi. Gelecekte gelecek olan oyunlar da dx12 veya vulcan ile gelicek. Ve kart yuksek ayarlarda 1080p cozunurlukte 4 yil olmasa da 2 3 yil goturecek seviyede.

Page? Yama? Doom, hitman gibi oyunlar direk dx12 veya vulcan ile geldi. Gelecekte gelecek olan oyunlar da dx12 veya vulcan ile gelicek. Ve kart yuksek ayarlarda 1080p cozunurlukte 4 yil olmasa da 2 3 yil goturecek seviyede.

2 yıl sonra 1050ti, kapalı olan shaderları modlu bios ile açılmış bir rx 460'dan daha kötü performans verecektir. Biz bu sahneyi onyıllardır izliyoruz...

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı