5-6 sitede satılıyor, stoku kolay kolay bitmez bu ürünün hocam. Stokundan ziyade fiyatının artmasından korkun bence Türkiye'de yaşıyoruz, yarın aniden 3.500 TL olabilir.
Ayarları kısarsan alır. Bu yazdığın oyunlar yüksek grafik gereksinimi istemiyor. 1050 Ti %99'a dayanırsa ayar kısıyorsun uçuyor FPS. Ekran kartı %99'a dayanmıyorsa işlemcinin gücü artık yetmiyor demektir.
Merhaba. GTX 1050 kartım var ve baştan söyleyeyim en az 2 sene bilgisayar değiştirmeyi düşünmüyorum. Daha çok FPS oyunu oynuyorum ama tam anlamıyla rekabetçi değil, 60Hz'de gözüm çok yoruluyor oyun takibinde sadece ondan ve tepkime süresinin zayıflıgından sikayetciyim. FPS oyunlarında CS:GO ve Valorant harici 130 FPS üstünde oynayabildiğim pek oyun yok. Sizce 75 Hz 1 ms monitör alınır mı? 144 Hz almazsam ne kaybederim? Ve bu model indirime girmiş nasıldır? https://www.hepsiburada.com/acer-ka...ips-led-monitor-um-wx2ee-007-pm-HBC00003N79SF
1050 Ti ile 9100F mi daha yüksek FPS verir yoksa 1050 Ti ile 12100F mi? Dediğimiz oyunlar işlemci oyunu biliyorsunuz. Ne anlatmaya çalışıyorsunuz anlamadım.