1050Ti sistem için 144Hz monitör almaya değer mi?

İşlemciyi yükseltirsen 240Hz bile değer. Bu devirde 144Hz aşağısı monitör kullanılmamalı, sırf masaüstündeki akıcılık bile yeter.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

İşlemciyi yükseltirsen 240Hz bile değer. Bu devirde 144Hz aşağısı monitör kullanılmamalı, sırf masaüstündeki akıcılık bile yeter.

Hocam bu ikilinin CS:GO ve Valorantta bu kadar FPS vereceğini düşünmüyordum.
Valorant: 250-340 arası CS:GO: +400 FPS aldı adam.

Hocam bu ikilinin CS:GO ve Valorantta bu kadar FPS vereceğini düşünmüyordum.
Valorant: 250-340 arası CS:GO: +400 FPS aldı adam.

Ayarları kısarsan alır. Bu yazdığın oyunlar yüksek grafik gereksinimi istemiyor. 1050 Ti %99'a dayanırsa ayar kısıyorsun uçuyor FPS. Ekran kartı %99'a dayanmıyorsa işlemcinin gücü artık yetmiyor demektir.

Merhaba. GTX 1050 kartım var ve baştan söyleyeyim en az 2 sene bilgisayar değiştirmeyi düşünmüyorum. Daha çok FPS oyunu oynuyorum ama tam anlamıyla rekabetçi değil, 60Hz'de gözüm çok yoruluyor oyun takibinde sadece ondan ve tepkime süresinin zayıflıgından sikayetciyim. FPS oyunlarında CS:GO ve Valorant harici 130 FPS üstünde oynayabildiğim pek oyun yok. Sizce 75 Hz 1 ms monitör alınır mı? 144 Hz almazsam ne kaybederim? Ve bu model indirime girmiş nasıldır? https://www.hepsiburada.com/acer-ka...ips-led-monitor-um-wx2ee-007-pm-HBC00003N79SF

Al hocam ileride sistem Update yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı