İyi forumlar öncelikle, sistemimde işlemciyi değiştirmek istiyorum. CS:GO oyuncusuyum ve FPS değerinde 30'a kadar düşüş yaşıyorum ve anlık takılmalar da olabiliyor. Araştırdığımda işlemci kötü yönünde söylemler aldım ve değiştirmeye karar verdim. 800TL'ye kadar işlemci önerilerinizi bekliyorum.
Sistemim:
DDR4 sistemlere yönelebilirsin. Ryzen 5 ve Coffee Lake modellerine bakabilirsin. 8350 hala fena sayılmayacak güçte bir işlemcidir. HDD'yi HD Tune PRO programından bad sektör ve health yazan kısımlardan teste sok ve durumlarını buraya at.
H310 bir anakart ve İ3 8100 düşünebilirsiniz. Elbette bellek değişimi de gerekecek. Bence sisteminiz iyi. Boşuna masraf çıkarmayın. Sorun başka bir yerde olabilir.
DDR4 sistemlere yönelebilirsin. Ryzen 5 ve Coffee Lake modellerine bakabilirsin. 8350 hala fena sayılmayacak güçte bir işlemcidir. HDD'yi HD Tune PRO programından bad sektör ve health yazan kısımlardan teste sok ve durumlarını buraya at.
Health kısmında bu şekil sarı warning yazıyor. Bad sektör dediğiniz şey de sanırım error scan sekmesinde uniti sektör yapıp taratıyoruz diye anladım ve yaptığımda hepsi yeşil çıktı.
Ürünün garantisi yok malesef, başka HDD' de yok. Sıcaklık yaklaşık 30 derece sürücüler ise güncel. Peki bu HDD' de olan sorundan dolayı mı FPS değerlerim çok fazla düşüyor sistem iyi olmasına rağmen ?
Takılmaların nedeni HDD olabilir, FPS düşüsünün nedeni HDD olmaz. Windows 10 kullanmanı öneririm. CSGO'yu hangi çözünürlüke oynuyorsun? CPU ve GPU kullanım değerleri neler?