1050Ti Sisteme İşlemci Önerisi

IVAR

Kilopat
Daha fazla  
İyi forumlar öncelikle, sistemimde işlemciyi değiştirmek istiyorum. CS:GO oyuncusuyum ve FPS değerinde 30'a kadar düşüş yaşıyorum ve anlık takılmalar da olabiliyor. Araştırdığımda işlemci kötü yönünde söylemler aldım ve değiştirmeye karar verdim. 800TL'ye kadar işlemci önerilerinizi bekliyorum.
Sistemim:
  • Windows 7
  • AMD FX(tm) 8350 4.0GHz
  • GTX 1050 Ti
  • 8GB Bellek
  • MSI 970

Son düzenleyen: Moderatör:
DDR4 sistemlere yönelebilirsin. Ryzen 5 ve Coffee Lake modellerine bakabilirsin. 8350 hala fena sayılmayacak güçte bir işlemcidir. HDD'yi HD Tune PRO programından bad sektör ve health yazan kısımlardan teste sok ve durumlarını buraya at.

DDR4 sistemlere yönelebilirsin. Ryzen 5 ve Coffee Lake modellerine bakabilirsin. 8350 hala fena sayılmayacak güçte bir işlemcidir. HDD'yi HD Tune PRO programından bad sektör ve health yazan kısımlardan teste sok ve durumlarını buraya at.
Health kısmında bu şekil sarı warning yazıyor. Bad sektör dediğiniz şey de sanırım error scan sekmesinde uniti sektör yapıp taratıyoruz diye anladım ve yaptığımda hepsi yeşil çıktı.
wysGik.png

HDD sorun var maalesef, ürünün garantisi var mı? Başka bir HDD ile deneme yapabilirsen iyi olur. Sıcaklıklar ne durumda? Sürücüler güncel mi?
Ürünün garantisi yok malesef, başka HDD' de yok. Sıcaklık yaklaşık 30 derece sürücüler ise güncel. Peki bu HDD' de olan sorundan dolayı mı FPS değerlerim çok fazla düşüyor sistem iyi olmasına rağmen ?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı