1050Ti ve i5 8400 Sistem Yükseltme

Youtube testlerine bakacak olursaniz 1050ti ve ust duzey bir islemci ile rahatlikla 300+fps alabiliyorsunuz. Amacınız csgoda yüksek fps almaksa ekran kartiniz yerine islemcinizi guncellemenizi öneririm.

Hocam çok düşük ayarlarda 1024×768 oynuyorum, 1070 konusunda emin misiniz?
O ayarlarda oynarsan taha fazla fps verir ben ultra da yüksek çözünürlükte oynadığım için Rx 580 ile 400 fps de görüyorum ama bezen 200 e de düşüyor ama o ayarlarda rahat kullanırsın. i5 8400 gayet iyi bir işlemci .

1070 alınması geleceğe dönüklük açısından iyi olur. Tahmini olarak 2 yıl içinde RX 580 ler FHD ultra ayar kartı olmaktan çıkacak. Eğer bir kere alayım en az 4 sene idare etsin diyorsan GTX 1070 al.

1070 alınması geleceğe dönüklük açısından iyi olur. Tahmini olarak 2 yıl içinde RX 580 ler FHD ultra ayar kartı olmaktan çıkacak. Eğer bir kere alayım en az 4 sene idare etsin diyorsan GTX 1070 al.
Adam zaten düşük ayarlarda oynuyormuş rx 580 em az 5 sene gider 5 sene sonra işlemciyle beraber komple sistemi yeniler zaten.

Youtube testlerine bakacak olursaniz 1050ti ve ust duzey bir islemci ile rahatlikla 300+fps alabiliyorsunuz. Amacınız csgoda yüksek fps almaksa ekran kartiniz yerine islemcinizi guncellemenizi öneririm.
Bende onlara güvenerek almıştım ancak sağlamadı.
5 sene komple csgo oynayacak hali yok. Ayrıca AAA oyunlar için FHD ultra da RX 580 en fazla 2-3 sene gider.bütçen varsa 1070 al geç
Hocam hani kendimi övmek ya da yeteneğimi öne çıkarmak için söylemiyorum, durumumu anlayın diye; büyük ihtimalle 5 sene komple CS oynayacağım. Bu konuda biraz ileri seviyedeyim. Arkadaşın da dediği gibi RX580'in yeteceğini düşünüyorum. Hem FPS açısından hem de ömür konusunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…