1056 TL'ye Arc Raiders alınır mı?

Ropstr6697

Hectopat
Daha fazla  
Arc Raiders, Epic Games Store'da 1320 TL'ye düştü. %20 geri kazanma kampanyası ile 1056 TL'ye denk geliyor. Epic Games'den alınır mı, yoksa Steam'den mi almalıyım? Steam'de 1700 TL.

Satın almak istiyorsanız alabilirsiniz.

Steam'den isterseniz 1250 TL'ye G2A mobil uygulamasından da alabiliyorsunuz.

Satın almak istiyorsanız alabilirsiniz.

Steam'den isterseniz 1250 TL'ye G2A mobil uygulamasından da alabiliyorsunuz.
G2A nedir? ilk defa duydum.

Üstüne az daha ekle BF6 al daha keyifli.
BF6 ps de var. beni aşırı sarmadı, dualsense'den dolayı galiba.

Size kalmış, sizin için kütüphane çok önemli değilse en ucuz neredeyse oradan alın ama benim ana kütüphanem Steam'de, o yüzden mecbur kalmadıkça oyunlarımı oradan alıyorum. Epic'ten sadece bedava oyunları veya 300-500 TL'lik oyunları 50 TL'ye falan satıyorlar bazen onları alıyorum.

Bence indirime girmesini bekle acele etmeye gerek yok illaki indirme giriyor bu tarz oyunlar.

Size kalmış, sizin için kütüphane çok önemli değilse en ucuz neredeyse oradan alın ama benim ana kütüphanem Steam'de, o yüzden mecbur kalmadıkça oyunlarımı oradan alıyorum. Epic'ten sadece bedava oyunları veya 300-500 TL'lik oyunları 50 TL'ye falan satıyorlar bazen onları alıyorum.
Bende aynı şekilde, kütüphane için steam'den almayı düşünüyorum.
Bence indirime girmesini bekle acele etmeye gerek yok illaki indirme giriyor bu tarz oyunlar.
Steam kış indirimlerinde girer mi acaba?

G2A dijital bir pazar gibi düşünebilirsin. TR'de nasıl İtemsatış, ByNoGame gibi siteler var, G2A'da bunlara benzer. Satıcılara dikkat ettiğiniz sürece güvenilir bir site.

Girme ihtimali çok yüksek. %20 - %33 arası bir indirime girer tahmini olarak.
Teşekkürler, steam kış indirimlerinde alırım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı