1060 1600 TL eder mi?

Evet o diyenler eski kafa artık TUF serisi gelişti.

2017 model, kullanılıp yıpratılmış karta 1500 TL vermeyi düşünüyordun az önce. Eski kafa olayı ironik olmuş. Kas gücü referans alınacak oyunlardan birisi RDR2'dir onda da bu tip eski kartların 1650S ve 5500 XT 4 GB gibi kartlara karşı hali ortada. Eski veya rekabetçi oyunları oynamayacaksan 1060 bekleneni veremeyecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da Cyberpunk 2077 sonuçları;

Screenshot_4.png

Fiyatlar ortada rx5500xt önermiyorum. İyi ama bu fiyatlar değil 8gb'lık olan versiyonu.
Ha bu arada 1650s'in de o fiyatlara düşeceğini sanmıyorum ama umarım düşer.

Fiyatlar ortada rx5500xt önermiyorum. İyi ama bu fiyatlar değil 8gb'lık olan versiyonu.
Ha bu arada 1650s'in de o fiyatlara düşeceğini sanmıyorum ama umarım düşer.

Ethereum için 6 ve 8 GB'lık kartlar sık tercih ediliyor bu yüzden böyle. 2020 sonunda 1800-2000 TL seviyesinde bolca bulunuyordu bu kart. Şu anda fahiş fiyatlardan satılıyor ve 4 GB kartlara da talep artınca onları da etkiliyor.

Ethereum için 6 ve 8 GB'lık kartlar sık tercih ediliyor bu yüzden böyle. 2020 sonunda 1800-2000 TL seviyesinde bolca bulunuyordu bu kart. Şu anda onlar fahiş fiyatlardan satılıyor ve 4 GB kartlara da talep artınca onları da etkiliyor.
Mantıklı ben aldığımda 1850 civarıydı aldım akşam tekrar baktım 16 stok bitmişti. 1.5 ay oldu. Ama hakikaten 5gb kullanıyor ortalama. 4gb olanı zorunda kalmadıkça alınmamalı. Bu arkadaş zorunda gibi düşündüm ama bütçesi varmış.

Mantıklı ben aldığımda 1850 civarıydı aldım akşam tekrar baktım 16 stok bitmişti. 1.5 ay oldu. Ama hakikaten 5gb kullanıyor ortalama. 4gb olanı zorunda kalmadıkça alınmamalı. Bu arkadaş zorunda gibi düşündüm ama bütçesi varmış.

4 GB bu kartın potansiyelini kısıtlıyor. CoD Warfare, Cyberpunk 2077, SOTTR, RDR2 gibi oyunlarda %10 daha fazla FPS veriyor 8 GB modeli. 4/8 olmak yerine 5500 XT 6 GB olarak tek model çıksa belki de en iyisi olurmuş.

4 GB bu kartın potansiyelini kısıtlıyor. CoD Warfare, Cyberpunk 2077, SOTTR, RDR2 gibi oyunlarda %10 daha fazla FPS veriyor 8 GB modeli. 4/8 olmak yerine 5500 XT 6 GB olarak tek model çıksa belki de en iyisi olurmuş.
Bendeki RDR2'de 5gb Horizon'da 6 7gb kullanıyor. Yüksek ayarlarda. Haklısın kısıtlıyor. Ama yarı fiyatına geliyor neredeyse. Fiyatlarında 2.5k altına düşeceğini göremiyorum ufukta.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı