1060 3 GB ile 1650 Super takaslanır mı?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
1650 Super, Ryzen 3 3100
Öncelikle merhaba. MSI Ventus 1650 Super ekran kartım var ve bu ekran kartını bir arkadaşımla takaslamayı düşünüyorum. Arkadaşım bana 1650 Super karşılığında Suzuka Wheel 900R direksiyon seti ve ASUS Phoenix 1060 3 GB ekran kartı verecek. Sizce takaslamak mantıklı mı?

Bazı oyunlarda 15-20 FPS'lik bir düşüş olacaktır ama direksiyon ve bu ekran kartına değer diye düşünüyorum.

Oynayacağım oyunlar BeamNG Drive, Forza 5, Forza 4, ETS 2 tarzı oyunlar. Bunlar dışında klavyeden bir de Apex Legends oynarım. Onun dışında fazla oyun oynamıyorum zaten. Bu oyunlarda beni üzmesin yeter. Bu arada direksiyon kolu 900 derece, H vites ve 3 pedallı. Bu kısmı beni bayağı cazip etti.

O direksiyon artık Türkiye'de satılmıyor diye biliyorum. Bence mantıklı bir takas gibi görünüyor.

O zaman değer.
Oynayacağım oyunlar BeamNG Drive, Forza 5, Forza 4, ETS 2 tarzı oyunlar. Bunlar dışında klavyeden bir de Apex Legends oynarım. Onun dışında fazla oyun oynamıyorum zaten. Bu oyunlarda beni üzmesin yeter. Bu arada direksiyon kolu 900 derece, H vites ve 3 pedallı. Bu kısmı beni bayağı cazip etti.

1650S kullanıyorum ve 3GB 1060'tan üstün.
Oyunlarda 25-30 arası bir FPS düşüşü olacaktır.
Özellikle de simülasyon oyunları için fark edeceksindir.
Yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi ben en yüksek yerine yüksek ya da yüksek yerine orta ayarlarda oynarım dersen takaslanabilir
Direksiyon setini iyice kontrol edip bir arıza olmadığını araştırmanı tavsiye ederim
Ekran kartını vermeden de çok az bir birikimle o direksiyon setini ikinci el ya da 0 olarak alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı