Sapphire RX570 8 GB ile GTX 1650 takaslanır mı?

@Mortis06 eğer RX 570 temizse alsın o hâlde. Daha da denecek bir şey yok gibi ve bu kart serisi zamanında mining için kullanıldı. Temizse kart eğer alsın o hâlde.

Evet arkadaşım da wattman yaşamıyor. Ama dediğim gibi oynadığım oyunlarda VRAM yetmiyor ve yetersiz kalıyor. Anlamadığım konu şu rx570 1650'den daha iyi değil mi?

Bide rx570, Rx570 serisinin en üst modeli. Benim ki 1650oc serisinin en alt modeli.

Forza Horizon 4-5'de yüksek ayarlara çıkabiliyor.

Ben uzun süre RX 570 kullandım ki kartı kardeşim halen kullanıyor, kronik sorunlu dediğiniz WattMan hatasını güç seçeneklerindeki hızlı başlangıç seçeneğini kapattığınız an bir daha sorunu yaşamıyorsunuz. Ben RX 570 mükemmel al demiyorum, ancak VRAM'in çok önemi yok dediğiniz olay yine Forza gibi bazı oyunlarda düşük VRAM uyarısı ve oyunun sürekli droplanması olarak karşımıza gelebiliyor. Yine ekleyeyim RX 570'i al demiyorum ancak GTX 1650 ile kıyaslamak dahi hatalı.
Yani 1650 ile RX570 takaslamayayım mı? Bütün incelemeler de açık ara RX570 çok daha iyi. Benimki tek fan ve gücü yetersiz kalıyor. 4 GB VRAM FiveM için yetmiyor. Artı olarak RX570 saf güç olarak daha iyi diye biliyorum.
Bu kartı almak bence bir risk , bence belli bir miktara satıp üstüne ekleyip 1660S falan almak daha mantıklı. Lakin umrunda değilse alabilir alacağı kart daha güçlü kabul. Değer mi o artık aldıktan sonra memnun olacak mı ona kalmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı