mgoldenberg
Decapat
Daha fazla
Intel i5 10600K 4.10GHz, 16GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartsız Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
AMD Ryzen 5 5600XGHz, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartsız Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
Laptop sonrası desktop almam gerekiyor, yaptığım iş nedeniyle (finans-2D grafik) bana önerilen GPU P620 quaddro oldu.
Yukarıdaki sistemlere ekleme, çıkarma ve ekran kartı tavsiyenizi bekliyorum. Oyun oynanmayacak en azından ilk tercih değil, işlemciler mutlaka bu ikisinden biri olacak Single Core Speed sebebiyle, diğer her şeyi değiştirebiliriz, yönlendirmelerinizi rica ederim.
Sistem 5x24 açık olacak.
Kullanılacak monitör 2 ad 27inch QHD(2K)
Bütçe maks 10k TL.
Intel i5 10600K 4.10GHz, 16GB Ram, 500GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartsız Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
AMD Ryzen 5 5600XGHz, 16GB Ram, 500GB m.2 SSD Oyuncu Bilgisayarı - Ekran Kartsız Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Bilgisayarı - Bilgisayar | Teknobiyotik
Laptop sonrası desktop almam gerekiyor, yaptığım iş nedeniyle (finans-2D grafik) bana önerilen GPU P620 quaddro oldu.
Yukarıdaki sistemlere ekleme, çıkarma ve ekran kartı tavsiyenizi bekliyorum. Oyun oynanmayacak en azından ilk tercih değil, işlemciler mutlaka bu ikisinden biri olacak Single Core Speed sebebiyle, diğer her şeyi değiştirebiliriz, yönlendirmelerinizi rica ederim.
Sistem 5x24 açık olacak.
Kullanılacak monitör 2 ad 27inch QHD(2K)
Bütçe maks 10k TL.
7500 TL tutuyor. Hepsinden daha iyi.
AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci özelliklerini incele, 4.299,13 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Asus TUF Gaming B550M-PLUS Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming B550M-PLUS Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming B550M-PLUS Wi-Fi AMD AM4 DDR4 Micro ATX Anakart özelliklerini incele, 3.810,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Corsair Hydro H100X CW-9060040-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Hydro H100X CW-9060040-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Hydro H100X CW-9060040-WW 240 mm İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 2.009,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Dark Guardian 4x12cm FRGB LED Fanlı, Full Cam Yan ve Mesh Ön Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHGUARDIAN) - Bilgisayar Kasası - PC Bileşenleri | Teknobiyotik
Dark GUARDIAN, 4x12CM Dual Ring RGB LED Fan, Full Mesh Ön Panel, T-Glass Süper ATX Oyuncu Kasası !Ezber Bozan Tasarımı, 4mm T-Glass Cam Yan Paneli, Ultra Geniş İç Hacimli Yapısı ile Oyuncuların Yeni TercihiEzber Bozan Tasarım ; Dark GUARDIAN !Kaliteyi bilen kullanıcıların yeni seçimi yüksek...www.teknobiyotik.com
Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Samsung 970 EVO Plus MZ-V7S500BW PCI-Express 3.0 500 GB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.029,69 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
XPG Pylon 650B-BKCEU 650W 80 Plus Bronze 120mm Gaming Power Supply - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
G.Skill RipjawsV 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18D-16GVK Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz G.Skill RipjawsV 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18D-16GVK Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! G.Skill RipjawsV 16 GB (2X8) 3600 MHz DDR4 CL18 F4-3600C18D-16GVK Ram özelliklerini incele, 1.759,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ekran kartı olarak bunu öneririm. Bu ekran kartıyla oyun da oynayabilirsiniz.
Gigabyte GTX 1650 Super GV-N165SWF2OC-4GD 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Gigabyte GTX 1650 Super GV-N165SWF2OC-4GD 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Artık montaj işi çok kolaylaştı. 10 yaşında bir çocuk bile montaj yapabiliyor. Sıvı soğutma zaten kapalı halde geliyor. Technopat'ın hazırladığı rehberler mevcut. Takıldığınız yerlerde konu açıp yardım alabilirsiniz. Ayrı ayrı almanız çok daha mantıklı. Örneğin bu sistemin sizin paylaştığınız Ryzen sisteme göre anakartı, güç kaynağı, sıvı soğutması, SSD'si, RAM'leri çok daha iyi.Bu şekilde farklı yerlerden bunları alsam sistemi kurabilir miyim?
Hocam şimdi sistemi kontrol ettiğimde ekran kartına zam gelmiş. Başka bir model öneriyorum.Bu şekilde farklı yerlerden bunları alsam sistemi kurabilir miyim?
Alakan için teşekkür ederim hocamArtık montaj işi çok kolaylaştı. 10 yaşında bir çocuk bile montaj yapabiliyor. Sıvı soğutma zaten kapalı halde geliyor. Technopat'ın hazırladığı rehberler mevcut. Takıldığınız yerlerde konu açıp yardım alabilirsiniz. Ayrı ayrı almanız çok daha mantıklı. Örneğin bu sistemin sizin paylaştığınız Ryzen sisteme göre anakartı, güç kaynağı, sıvı soğutması, SSD'si, RAM'leri çok daha iyi.
Hocam şimdi sistemi kontrol ettiğimde ekran kartına zam gelmiş. Başka bir model öneriyorum.
Asus DUAL-RX5500XT-O4G-EVO 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Asus DUAL-RX5500XT-O4G-EVO 128 Bit GDDR6 4 GB Ekran Kartı arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Alakan için teşekkür ederim hocam.
QP FALX- GeForce GTX 1660 Ti / R5 3600 / 16 GB / 500 GB SSD Oyun Bilgisayarı
Ücretsiz montaj ve kurulum & 2 Yıl Türkiye Garantiliwww.qp.com.tr
Bu linkteki ürünü diğer secenekler ile yükselttim 1660 Ti dahil 10.346TL gibi bir fiyat çıktı, benzer kodlu ürünleri seçtim 5600X, 550M anakart, 16RAM, nasıl duruyor?
Deger mi bunu seçmeye yoksa hala verdiğin linkli ürünleri mi seçmemi tavsiye edersin?
Tekrar teşekkürler.
RX 5500 XT Dual 1440p kullanımı için uygun mudur?
Özelleştirme kısmından anakart B550M Bazooka ve RAM'ler 3600 MHZ yapılabilir. Eksisi işlemci soğutucu standart haliyle geliyor ve render gibi işlemlerde yüksek sıcaklıklara çıkabilir. Benim paylaştığım ürünler biraz daha üst seviye ama ekran kartları stoklarda olmadığı için ekran kartı düşük kaldı. Hazır sistemin artısı ise çok daha iyi bir ekran kartı alabiliyorsunuz. Ben özelleştirdiğimde 9400 TL gibi bir fiyat çıktı. Soğutma olarak paylaştığım ürüne bakabilirsiniz. Hazır sistemde özelleştirme kısmında olan soğutucu pek iyi değil. Bu ürün çoğu sıvı soğutmadan daha iyi.Bu linkteki ürünü diğer seçenekler ile yükselttim.
Hafta sonu hazır sistem, toplama sistem karşılastırması yapıyorum o zaman son karar için.Özelleştirme kısmından anakart B550M Bazooka ve RAM'ler 3600 MHZ yapılabilir. Eksisi işlemci soğutucu standart haliyle geliyor ve render gibi işlemlerde yüksek sıcaklıklara çıkabilir. Benim paylaştığım ürünler biraz daha üst seviye ama ekran kartları stoklarda olmadığı için ekran kartı düşük kaldı. Hazır sistemin artısı ise çok daha iyi bir ekran kartı alabiliyorsunuz. Ben özelleştirdiğimde 9400 TL gibi bir fiyat çıktı. Soğutma olarak paylaştığım ürüne bakabilirsiniz. Hazır sistemde özelleştirme kısmında olan soğutucu pek iyi değil. Bu ürün çoğu sıvı soğutmadan daha iyi.
Scythe Fuma 2 CPU Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Scythe Fuma 2 CPU Soğutucu arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com