UnderCoverOverTR
Megapat
Daha fazla
Pahalı olduğu için. Misal bu önerdiğim 6900 XT'nin oyun tarafındaki rakibi 3080 12 GB ve 3080 Ti. Ancak onların fiyatı 22K'den başlarken 6900 XT'nin fiyatı 18-19K civarlarında geziyor.Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız!
Açık konuşmak gerekirse şuan da kullandığım mönitörü çok seviyorum büyük olduğu için film ve dizileri izlemek çok keyifli oyun oynamak dışında da bazı şeyler yapmaya çalışıyorum tabi ki o boyuta 1080p olması çok kötü ama aldık zamanında bir kere
Peki neden hiç NVIDIA önerilmedi çok merak ettim? Tabi ki sizler bu işlerden daha iyi anlıyorsunuz profesyonelsiniz belli acaba NVIDIA, AMD'nin gerisinde falan mı kaldı ne oldu?
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız!
Açık konuşmak gerekirse şu an da kullandığım mönitörü çok seviyorum büyük olduğu için film ve dizileri izlemek çok keyifli oyun oynamak dışında da bazı şeyler yapmaya çalışıyorum tabii ki o boyuta 1080p olması çok kötü ama aldık zamanında bir kere
Peki neden hiç NVIDIA önerilmedi çok merak ettim? Tabii ki sizler bu işlerden daha iyi anlıyorsunuz profesyonelsiniz belli acaba NVIDIA, AMD'nin gerisinde falan mı kaldı ne oldu?
Darboğaz olmaz.Herkese merhabalar
Bu sahip olduğum sisteme RTX3060ti alsam nasıl olur? 1080p’de darboğaz sorunu yaşar mıyım?